Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Pe linie rutieră, s-a acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente

ro

10 Nov, 2023 15:36 537 Marime text
184.468 din 10.11.2023
 
ACȚIUNI PENTRU ASIGURAREA UNUI CLIMAT DE SIGURANȚĂ PUBLICĂ
 
 
Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, în mod activ și implicat în misiuni preventive de depistare a factorilor criminogeni care pot pune în pericol siguranța noastră și a comunității!
 
Ieri, 9 noiembrie a.c., polițiștii și jandarmii au desfășurat 10 acțiuni pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.
 
Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 38 de evenimente, 31 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.
 
Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 106 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 61.585 lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 5 permise de conducere și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.
 
Pe linie rutieră, s-a acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu urmări grave, precum abaterile săvârșite de către conducătorii de biciclete/atelaje hipo, depășirile neregulamentare, nerespectarea regimului legal de viteză și pentru combaterea conducerii de autovehicule, pe drumurile publice, sub influența alcoolului sau a drogurilor.
  •  
 
 
 
Aseară, în intervalul orar 22:00-00:00, polițiștii brăileni au acționat în zona de competență pentru menținerea unui climat de siguranță publică, prin prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență.
 
Astfel, au fost legitimate 36 de persoane, controlate 31 de vehicule, 23 dintre șoferi fiind testați cu aparatul etilotest și au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.870de lei, conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și Legii nr. 61/1991.
 
În continuare polițiștii vor acționa pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea întregului fenomen infracțional!
 
      
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii