Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Acțiuni desfășurate de polițiști pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică (FOTO)

ro

07 Oct, 2023 14:45 684 Marime text
Sursă foto: IPJ Brăila
  • Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, în mod activ și implicat în misiuni preventive de depistare a factorilor criminogeni care pot pune în pericol siguranța noastră și a comunității!
 
Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, în mod activ și implicat în misiuni preventive de depistare a factorilor criminogeni care pot pune în pericol siguranța noastră și a comunității, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.
 
Ieri, 6 octombrie 2023, polițiștii și jandarmii au desfășurat 21 de acțiuni pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.
 
Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 29 de evenimente, 22 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.
 
În acest context au fost verificate 38 de societăți comerciale, precum săli de jocuri de noroc, societăți tip cafe-bar, stații PECO și au fost controlate peste 170 de vehicule, fiind testați cu aparatul etilotest și drugtest 61 de șoferi.
 
Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 101 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 40.905 lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 7 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.
 
De asemenea, au fost purtate discuții cu cetățenii, adulți, adolescenți, elevi, aceștia fiind informați cu privire la riscurile consumului de droguri și consecințele unui comportament agresiv și antisocial.
 
Azi-noapte, la ora 2:00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila, l-au oprit în trafic, pe un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un vehicul pe raza localității Tichilești.
 
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
 
Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.
 
În continuare polițiștii vor acționa pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea întregului fenomen infracțional, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Șofer sub influența substanțelor interzise, depistat în trafic la Cernavodă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii