Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă -12.08.2021

ro

12 Aug, 2021 11:08 836 Marime text
                                                                                                                     Nr. 312  din 12 august 2021 
 
ACȚIUNI PENTRU MENŢINEREA UNUI CLIMAT DE ORDINE ŞI
SIGURANŢĂ PUBLICĂ
 
Creșterea gradului de siguranță a traficului rutier și menținerea unui climat de ordine: obiectivele acțiunilor desfășurate de polițiștii de la rutieră, ordine publică și transporturi
 
Polițiștii din Bistrița-Năsăud continuă acțiunile în sistem integrat, în scopul creșterii gradului de siguranță a traficului rutier, prevenirii accidentelor rutiere și menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.
 
Astfel, la acțiunile desfășurate ieri, 11 august, la nivel județean au participat peste 60 de polițiști de la structurile de Rutieră, Ordine Publică și Transporturi Feroviare.
 
Pe linie rutieră, polițiștii continuă să acționeze pentru conștientizarea tuturor participanților la trafic cu privire la riscurile la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulație.
 
Pe linie de transporturi feroviare, polițiștii au intensificat acțiunile de patrulare în zona stațiilor CFR, dar și pe trenurile de călători, în scopul prevenirii furturilor, a faptelor cu violență, dar și pentru depistarea unor minori dispăruți.
 
Pentru abaterile constatate ieri, 11 august, au fost aplicate 112 sancțiuni contravenționale, dintre care 96 pentru abateri la regimul rutier și au fost reținute în vederea suspendării 6 permise de conducere.
 
Exemplificăm:
 
Depistat în trafic de polițiștii de la Secția 6, a prezentat pentru control un permis despre care există suspiciuni că este fals
 
În dimineața de ieri, 11 august, la intersecția Drumului Național 17D cu cel Județean 172B, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au oprit pentru control un autoturism, iar la volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Rebra.
 
Conducătorul auto a prezentat pentru control documentele autoturismului şi permisul de conducere, eliberat de autoritățile din Irlanda. Din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că documentul nu conține elementele de siguranță specifice unui astfel de document, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea acestuia.
 
Permisul a fost ridicat în vedere continuării cercetărilor, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii