Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 08.06.2021

ro

08 Jun, 2021 10:45 740 Marime text
Nr. 240 din 08 iunie 2021 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
La data de 7 iunie a.c., în jurul orelor 22:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi, au intervenit pe Drumul Național 17 D pe raza localități Şanţ, la un accident rutier.
 
În urma deplasării la locul accidentului, polițiștii au constatat că un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani din Șanț a părăsit partea carosabilă, ulterior intrând în coliziune cu gardul unui imobil.
 
În urma impactului a rezultat rănirea conducătorul autoturismului, care la momentul accidentului se afla singur în autoturism.
 
În urma testării cu aparatul alcooltest a șoferului, a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expiat, motiv pentru care a fost transportat la spital, unde cu acordul acestuia i-au fost recoltate două probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În urma celor constatate, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz-Băi, au întocmit un dosar penal, în cadrul căruia se desfășoară cercetări cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și  conducere unui vehicul sub influenţa  alcoolului sau altor substanţe.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii