Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 04.08.2021

ro

04 Aug, 2021 11:44 841 Marime text
Nr. 306 din 4 august 2021 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Ordin de protecție provizoriu emis în municipiul Bistrița
 

La data de 3 august a.c., intervenția polițiștilor a fost solicitată de o tânără de 26 de ani din Chintelnic.
 
Aceasta a adus în atenția polițiștilor faptul că în timp ce se afla la locuința concubinului ei, un tânăr de 23 de ani din Bistrița, acesta din urmă ar fi agresat-o fizic.
 
Împreună cu femeia, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului constatându-se oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva concubinului acesteia.
 
Totodată, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița desfășoară cercetări cu privire la infracțiunea de violență în familie, urmând documentarea faptei.
 
 
 
Persoane care nu respectau măsura izolării, identificate și sancționate de polițiști
 
La data de 3 august a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au efectuat verificări la domiciliile persoanelor izolate și în carantină, de pe raza comunelor Galații Bistriței, Teaca și Milaș.
 
Un tânăr de 20 ani, din Pinticu, un bărbat de 54 ani, din Pinticu, cât și un alt bărbat de 47 ani, din Teaca au fost depistați că nu respectă măsura izolării la domiciliu.
 
Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au efectuat verificări cu privire la respectarea măsurii de izolare și carantină pe raza localității Lechința. A fost identificat un bărbat de 48 de ani din localitate, care nu respecta măsura, respectiv nu se afla în locuință la momentul controlului.
 
Față de cele patru persoane, a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform Legii 55/2020 în valoare totală de 5000 de lei.
 
Totodată, a fost înștiințat Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Bistrița-Năsăud pentru a dispune și alte măsuri complementare conform competenței.                                          
 
 
 
Bărbat bănuit de comiterea unui furt, identificat de polițiști

 
În urma activităților de cercetare penală desfășurate de către polițiștii din cadrul Compartimentului de Investigații Criminale a Poliției orașului Năsăud, a fost identificat autorul unui furt comis pe raza orașului în data de 1 august.
 
În fapt, la data de 1 august a.c., polițiștii au fost alertați cu privire la faptul că dintr-un local public de pe raza orașului Năsăud a fost sustrasă suma de 1050 de lei. În cauză a fost întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de furt.
 
În urma investigațiilor efectuate și a activităților de cercetare penală a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 31 de ani din Rebrișoara.
 
Totodată, persoanei vătămate i-a fost restituită suma sustrasă, prejudiciul fiind astfel recuperat integral.
 
Cercetările sunt continuate de polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Năsăud, în vederea documentării faptei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii