Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Buletin de presă - 26.08.2021

ro

26 Aug, 2021 11:36 1039 Marime text
Nr. 326 din 26 august 2021 
BULETIN DE PRESĂ
 
Drugtest pozitiv și cu droguri asupra lor, depistați de polițiști
 
La data de 25 august a.c., în urma controalelor efectuate în trafic, pe Drumul Național 17D, în Sângeorz-Băi, polițiștii Compartimentului Rutier au depistat un autoturism în care se aflau doi tineri care aveau asupra lor substanțe susceptibile a avea efect psihotrop.
Polițiștii au identificat șoferul, un tânăr de 25 de ani din Maieru, cât și un pasager, un tânăr de 26 de ani din Sângeorz-Băi.
În urma controlului autoturismului, au fost descoperite și ridicate mai multe substanțe susceptibile a avea efect psihotrop, respectiv un borcan în care se afla o substanță vegetală, un plic cu granule și praf, un plic cu 5 pastile, 2 plicuri cu substanță vegetală și mai multe foi și filtre pentru producerea de țigarete cât și un cântar electronic.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța THC-5 Cannabis. Atât șoferul, cât și pasagerul au fost conduși la spital unde li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal și efectuează cercetări în vederea documentării faptei sub toate aspectele.
 
 
Șofer cu permisul reținut, depistat în flagrant delict de către polițiști
 
 
La data de 25 august a.c., în timpul supravegherii traficului rutier pe Drumul Național 17D, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au oprit pentru control un autoturism.
 
A fost identificat șoferul acestuia, un bărbat de 68 de ani din Sângeorz-Băi. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce autoturisme pe drumul public suspendat. Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
Față de cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în vederea documentării faptei.
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii