Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce aduce nou Ordinul privind ocuparea de către personalul MApN a posturilor din structurile de reprezentare națională în străinătate

ro

03 Jul, 2018 06:10 20443 Marime text
Ieri a fost publicat în Monitorul Oficial al României partea I numărul 549/2.VII.2018 Ordinul nr. 105/2018 pentru modificarea art. 5 alin. (2) din Normele privind organizarea și desfășurarea concursului/examenului în vederea ocupării de către personalul Ministerului Apărării Naționale a posturilor permanente din structurile de reprezentare națională în străinătate, precum și a celor din structurile internaționale la care România este parte, aprobate prin Ordinul ministrului apărării naționale nr. M.59/2015.

Actul normativ, pe care îl redăm integral, în continuare, este semnat de ministrul Apărării, Mihai Fifor.

Art. I. - Prevederile art. 5 alin. (2) din Normele privind organizarea și desfășurarea concursului/examenului în vederea ocupării de către personalul Ministerului Apărării Naționale a posturilor permanente din structurile de reprezentare națională în străinătate, precum și a celor din structurile internaționale la care România este parte, aprobate prin Ordinul ministrului apărării naționale nr. M.59/2015, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 480 din 1 iulie 2015, cu modificările și completările ulterioare, se modifică după cum urmează:
 

"(2) Pentru ocuparea posturilor permanente din cadrul Reprezentanței Militare a României la NATO și UE, Reprezentanței Statului Major al Apărării la SHAPE și Reprezentanței Naționale de Legătură la ACT poate participa la concurs/examen numai personalul din structurile centrale ale Ministerului Apărării Naționale și cele subordonate nemijlocit acestora, din structurile subordonate nemijlocit ministrului apărării naționale, din statele majore ale categoriilor de forțe și comandamente, potrivit domeniilor de activitate ale posturilor permanente respective, precum și personalul care a îndeplinit funcții în cadrul acestor structuri timp de cel puțin un an în ultimii 2 ani de activitate sau a îndeplinit funcții în cadrul structurilor NATO de pe teritoriul României timp de cel puțin 2 ani".


Art. II. - Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii