Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:48 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tradiţie şi performanţă în Colegiul Naţional Pedagogic “Constantin Brătescu”

ro

14 May, 2015 15:22 677 Marime text
Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu”- Constanţa  a sărbătorit pe 7 mai 2015 -10 ani de eTwinning în Europa  şi 8 ani în România .

În acest context, profesorii şi elevii Colegiului –coordonaţi de profesor Cristina GÎLĂ, alături de partenerii lor de proiect, au marcat acest eveniment prin derularea unor activităţi specifice.

De asemenea, echipajul Colegiului a obţinut Menţiune la Olimpiada Naţională de Animatori, susţinută la Odorheiul Secuiesc, cu proiectul ANIMA Edu. Acest proiect, coordonat de profesor Mădălina Belcin, a avut drept scop pregătirea emoţională a elevilor de  clasa  a IV-a pentru integrarea acestora în anii de gimnaziu.

Activităţile de dezvoltare personală au fost realizate şi susţinute de elevii de la specializarea învăţător-educatoare, eleva Mareş Raluca fiind recompensată cu distincţia Animator de Elită.

Colegiul  se dezvoltă instituţional prin proiecte în parteneriat fiind singura instituţie dobrogeană care a primit distincţia de „Şcoală Europeană ” de trei ori consecutiv.
 
DIRECTOR, Prof. drd. Anamaria CIOBOTARU
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii