Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începând de astăzi, Policlinica Floreasca împreună cu spitalul Euroclinic asigură servicii medicale complete în zona Floreasca

ro

29 Sep, 2011 18:26 3664 Marime text
floreasca_parter.jpgBucureşti, 29 septembrie 2011 - Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA anunţă deschiderea celei mai mari policlinici din reţea, Policlinica Floreasca. Aceasta include prima farmacie din Reţea şi o gamă completă de servicii de ambulatoriu printre care şi un serviciu complex de nutriţie şi dezvoltare personală. Împreună cu Spitalul Euroclinic şi Farmacia Centrală, Policlinica Floreasca completează cercul noului Campus Medical care va deservi toată zona Floreasca. Valoarea totală a investiţiei în proiect se ridică la 2 milioane de euro.

„Policlinica Floreasca este cea mai mare policlinică a Reţelei, însă şi un standard pe care dorim să ni-l însuşim: o gamă complexă de servicii de la prevenţie, diagnostic, tratament şi recuperare, fie în ambulatoriu, fie în spital. Suntem mândri de faptul că în ultimul an ne-am dublat suprafaţa şi numărul de cabinete din policlinici, iar suprafaţa spitalelor noastre este acum de patru ori mai mare. Cu o echipă medicală mai puternică, vrem mai mult de la noi înşine!", Wargha Enayati, Preşedinte Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA.

interior_floreasca.jpgPoliclinica Floreasca se adresează tuturor categoriilor de pacienţi persoane fizice şi companii şi îşi propune să atragă un număr de 100 000 de pacienţi persoane fizice până la finalul anului 2012. Cu o suprafaţă de peste 2000 de metri pătraţi, noua policlinică are 43 de cabinete şi, pentru inceput, o echipa de 115 medici. Printre serviciile oferite se numără: medicină internă, dermatologie, endocrinologie, oftalmologie, kinetoterapie, cardiologie, ginecologie, diabet, boli nutriţie şi metabolism, ecografie. De asemenea, Policlinica Floreasca are un puternic profil chirurgical servind ca suport pentru activitatea spitalicească din Euroclinic. Dr. Anda Avramescu Medic Specialist Nutriţie Boli Metabolice, Dr. Dărmănescu Monica, Medic Specialist Dermatologie şi Prof. Dr. Blaj Ştefan Specialist Reumatologie sunt doar câteva nume sonore care s-au alăturat echipei de medici.

Policlinica Floresca găzduieşte şi prima farmacie din Reţeaua REGINA MARIA, dar şi un serviciu complex de nutriţie şi dezvoltare personală. Programul reprezintă o nouă abordare care incorporează un soft medical special pentru diagnostic, consultul medicului nutriţionist, consult psihologic şi terapia de grup, un cumul eficient pentru schimbările comportamentale.

DESPRE REŢEAUA PRIVATĂ DE SĂNĂTATE REGINA MARIA

Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA este cea mai mare Reţea de servicii medicale private din ţara noastră, cu peste 1000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele șase spitale şi 19 policlinici prezente în Bucureşti şi în ţară.

REGINA MARIA oferă servicii spitaliceşti, de maternitate, policlinici, imagistică, pediatrie, laboratoare clinice şi celule stem. Spitalul de obstetrică şi ginecologie REGINA MARIA este prima maternitate privată din România şi singura maternitate privată care oferă servicii de naştere în apă. Totodată, Euroclinic este primul spital privat din România. Banca Centrală de Celule Stem este prima bancă cu depozitare a celuleor stem în România.

Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA include: 19 policlinici proprii în Bucureşti şi în ţară, şase spitale, trei campusuri medicale, Divizia de Laboratoare Clinice, Banca Centrală de Celule Stem, peste 130 de clinici partenere în toată ţara, peste 130 000 de abonaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii