Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incepe cea mai asteptata competitie de street dance Cupa Liceelor la Street Dance - editia IV!

ro

01 Apr, 2010 17:08 2636 Marime text

logo_clsd_cp.jpgCupa Liceelor la Street Dance - un eveniment devenit deja tradiţie, având an de an sute de participanţi şi mii de spectatori, îşi deschide porţile şi anul acesta, pe 11 aprilie. Prima etapă locală va avea loc la Constanţa, urmând ca alte cinci judeţe şi municipiul Bucureşti să se alăture competiţiei, în drumul către Finala Naţională CLSD 2010.

Mulţi spun că acest eveniment le-a schimbat viaţa, alţii îl privesc ca pe o rampă de lansare în cariera de dansator, iar pentru organizatori, este un eveniment de suflet ce implică cele mai mari şcoli de dans din România, peste 20.000 de elevi şi prieteni din întreaga ţară.

Până în acest moment, în competiţie sunt înscrise peste 30 de licee din ţară, aşteptându-se ca numărul lor să crească pe parcursul evoluţiei ediţiei din acest an. Pentru a lua parte la Cupa Liceelor la Street Dance - ediţia IV, tinerii dansatori trebuie să-şi alcătuiască o trupă cu un număr de minim patru şi maxim opt persoane care să reprezinte un singur liceu. Apoi, trebuie să completeze formularul de înscriere aferent judeţului de care aparţin şi să-şi pregătească un show de maxim patru minute, care să înglobeze minim trei stiluri de dans.

Competiţiile locale din cadrul Cupei Liceelor la Street Dance - ediţia IV vor avea loc la:

Constanţa - 11 aprilie, Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa

Bistriţa - 17 aprilie, Sala Polivalentă

Galaţi - 17 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi

Braşov - 2 mai, Centrul Cultural REDUTA

Buzău - 22 mai, Chocolate Society Club

Iaşi - 29 mai, Sala Gaudeamus, Casa de Cultură a Studenţilor

Bucureşti - 12 iunie, Jet Set Events Hall

Urmăriţi programul competiţiilor pe http://cupaliceelor.streetdance.ro/, pentru că pe 13 iunie, la Jet Set Events Hall, sunt programate Finala Naţională şi Romanian Dance Awards 2010. Pe scenă vor urca toţi câştigătorii locurilor I, II şi III ale evenimentelor locale din toate judeţele şi din Bucureşti.

Cupa Liceelor la Street Dance este un concurs de street dance între licee, desemnând în fiecare an liceele campioane la dans în România. Cupa se bucură de o mare popularitate în rândul liceenilor, antrenându-i într-o activitate extraşcolară benefică dezvoltării lor, atât pe plan fizic, cât şi pe plan mental. La ediţia precedentă au participat 100 de licee din întreaga ţară, iar evenimentele au reunit aproximativ 16.000 de spectatori. Materialele video publicate online, după fiecare eveniment, au fost vizualizate de peste 390.000 de ori, în timp ce website-ul dedicat competiţiei a înregistrat un record de 13.000 de vizite pe zi.

Cupa Liceelor la Street Dance este un eveniment organizat de OneBeat (www.onebeat.ro), cu sprijinul partenerilor locali: Diamonds (Constanţa), Asociaţia In Action (Bistriţa-Năsăud), Stance Crew (Galaţi), Shock Crew (Braşov), Crazy Style Crew (Buzău), Quasar Dance (Iaşi).

Mulţumim partenerilor media ai evenimentului: Teen Press, www.referat.ro, www.clopotel.ro, www.apropo.ro, www.muzicabuna.ro, www.dancenews.ro, www.unitedmusic.ro, www.hipmag.ro, www.sofresh.ro, www.infodance.ro, www.scolidans.ro .

Pentru informaţii suplimentare:

adrian@onebeat.ro (derulare competiţie)

dana.nataletu@verticalmind.org (PR&Parteneriate)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii