Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin presa IPJ

ro

08 Aug, 2014 11:09 1422 Marime text
Cercetat de poliţişti pentru încălcarea drepturilor de autor
Poliţiştii din Eforie cercetează pe G. Tăpăligă, de 51 ani, administrator al unei societăţi comerciale, care, la data de 7.08.2014, a fost identificat de oamenii legii la punctul de lucru din Eforie în timp ce utiliza 40 de suporturi optice pe care erau reproduse fără drept opere purtătoare de drepturi de autor şi conexe.
 
Bărbat cercetat pentru furtul unei cabaline
La data de 07.08.2014, poliţiştii din Comana au fost sesizaţi de către un bărbat din localitate, despre faptul că în cursul nopţii, o persoană necunoscută a pătruns în curte, de unde i-a sustras un cal.
La scurt timp de la sesizare, poliţiştii au identificat pe M. Răzvan, din Pecineaga, bănuit de comiterea faptei, fiind recuperată cabalina şi restituită părţii vătămate.
 
Cercetat pentru furt de pe câmp
În noaptea de 7.08.2014, Ş. Stelică, de 58 ani, din Cobadin, a pătruns pe un teren amplasat în extravilanul oraşului Murfatlar, de unde a sustras 300kg de vinete, cauzând un prejudiciu de 600 lei.
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele bărbatului.
 
ACCIDENTE RUTIERE
La data de 7.08.2014, orele 07.20, Z. Petre, de 58 ani, a condus un autoturism pe strada Matei Basarab din Constanţa şi la intersecţia cu strada Portului, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un moped condus de C. Gheorghe, de 68 ani, care a fost rănit uşor.
 
La data de 7.08.2014, ora 08.20, V. Constantin, de 63 ani, a condus un autoturism pe strada Caraiman din Constanţa şi la intersecţia cu bulevardul 1 Mai, nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de S. Vasile Ionel. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a două persoane din ambele autoturisme.
 
La data de 7.08.2014, ora 18.15, C. Steluţa (turistă) a condus un autoturism, pe DN 39, în afara oraşului Mangalia, unde a efectuat o manevră de întoarcere, încălcând marcajul dublu continuu, fiind astfel acroşată din spate de un alt autoturism, condus de Ş. Sorin (turist), care rula în acelaşi sens de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a trei persoane din ambele autoturisme.
 
În seara zilei de 7.08.2014, ora 20.36, D. Selime, de 38 ani, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Cobadin către Murfatlar, unde a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara carosabilului, accidentându-se uşor.
 
Ca urmare a celor patru accidente, poliţiştii rutieri au întocmit dosare de cercetare penală, continuând investigaţiile.
           
Cercetaţi pentru conducere fără permis de poliţiştii din Cumpăna
La data de 7.08.2014, poliţiştii au identificat în trafic pe T. Ştefan Daniel, de 20 ani, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 7.08.2014, poliţiştii au identificat în trafic, pe M. Dorel, de 52 ani, care conducea un moped în Cumpăna fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În cele două cazuri poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii