Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

26 Feb, 2016 16:55 1860 Marime text
Fier vechi confiscat de poliţişti          
       În ziua de 25 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat de 49 ani din comuna Cuza Vodă, județul Constanța, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 300 kg de fier vechi și produse electrocasnice uzate.
          În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că persoana în cauză nu deținea documente de transport și însoțire a mărfii în conformitate cu prevederile legale.
          Poliţiştii au aplicat o sancțiune contravențională conform Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.
Întreaga cantitate de fier a fost ridicată în vederea confiscării.
 
A condus auto cu permisul reținut
În ziua de 25 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Măcin au depistat un bărbat de 41 de ani din comuna Carcaliu, județul Tulcea, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada 1 Decembrie din oraș Măcin, județul Tulcea, având permisul de conducere reținut.
S-a întocmit dosar penal.

Accident rutier
La data de 25 februarie a.c., un bărbat de 24 de ani din comuna Ceamurlia de Jos, județul Tulcea, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Republicii din oraș Babadag, județul Tulcea, a acroșat un minor în vârstă de 5 ani care a traversat strada în fugă și prin loc nepermis.
          În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului.
          Conducătorul auto poseda permis de conducere.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii