Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

04 Jul, 2014 11:53 860 Marime text
Acţiuni ale poliţiştilor constănţeni
 
La data de 03 iulie a.c., în intervalul orar 07.00-09.00, poliţiştii Secţiei 3 au organizat şi desfăşurat o acţiune în vederea prevenirii şi combaterii comerţului stradal.
Astfel, au fost legitimate 15 persoane şi aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.100 de lei, întrucât nu au fost respectate unele norme privind actele de comerţ şi unele dintre cele privind convieţuirea socială, ordinea şi liniştea publică.
Totodată, au fost confiscate şi 340 de ţigarete, în valoare de 170 lei.
               
În zilele de 02 şi 03 iulie, în intervalul orar 13.00-15.00, poliţiştii Secţiei 5 au organizat şi desfăşurat o acţiune în vederea respectării normelor privind paza bunurilor, valorilor şi obiectivelor.
Astfel, au fost controlate 4 obiective, 6 agenţi de pază au fost verificaţi, din care 2 au fost avertizaţi cu privire la respectarea întocmai a normelor legale. Totodată, a fost aplicată o sancţiune contravenţională, în valoare de 2000 de lei, întrucât nu au fost respectate unele norme privind paza bunurilor, valorilor şi obiectivelor.
 
Depistat conducând fără a poseda permis de conducere de către poliţiştii din Cernavodă
 
La data de 03 iulie a.c., ora 21.15, poliţiştii rutieri din Cernavodă au depistat şi identificat în trafic pe L. V., din Cernavodă, care conducea un autovehiculul, pe strada A. Iancu, din localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate.
 
Tânăr, în vârstă de 22 de ani, arestat preventiv pentru 30 de zile
 
La data de 02 iulie a.c., poliţiştii din Medgidia au identificat 4 tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, toţi din localitatea Peştera, care, în noaptea de 16/17 iunie a.c., ar fi sustras din interiorul unui autovehicul, din Medgidia, un radio cd, boxe audio şi un portofel.
Faţă de unul din cei 4 s-a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar ceilalţi trei fiind cercetaţi în stare de libertate.
 
 COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii