Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:02 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

19 Jun, 2014 13:50 609 Marime text
Accidente rutiere
 
La data de 19 iunie a.c., ora 07.25, T. A., în vârstă de 27 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autovehicul pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, din municipiul Constanţa, provocând un accident de circulaţie, soldat doar cu pagube materiale.
 
La data de 18 iunie a.c., ora 16.15, C.C, în vârstă de 42 de ani, a condus un autovehicul în municipiul Constanţa, pe bulevardul I.C. Brătianu, banda 3 şi, ajungând la marcajul pietonal din dreptul Staţiei de Ambulanţă Constanţa, a surprins şi accidentat un bărbat, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.
 
La data de 18 iunie a.c., ora 17.30, T.M., în vârstă de 23 de ani, a condus un autovehicul în municipiul Constanţa, pe strada Eliberării şi ajungând în zona unei societăţi comerciale, datorită neatenţiei în conducere, a lovit în partea din spate un alt autovehicul, oprit pe partea carosabilă.
 În urma impactului, autovehiculul lovit a fost împins în faţă, lovind doi bărbaţi, care efectuau lucrări de reparaţie.
 În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi pietoni.
           
          La aceeaşi dată, ora 18.30, B. I., în vârstă de 34 de ani, a condus un autovehicul pe DJ 226 şi, ajungând la km 33 + 500 m, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată cu marcaje şi indicatoare rutiere, din cauza neatenţiei în conducere, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu un alt autovehicul.
          În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autovehiculului lovit, cât şi a pasagerei din autovehiculul condus de B.I.
 
           La data de 18 iunie a.c., ora 15.50, D. G., în vârstă de 72 de ani, a condus un autovehicul în oraşul Băneasa, iar la ieşirea dintr-o parcare, nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate unui alt autovehicul, care avea acest drept, intrând în coliziune cu acesta.
           În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară conducătorului autovehiculului lovit.
 
La data de 18 iunie a.c., ora 22.25, R. M., în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Trandafirilor, din localitatea Neptun, pe sensul de deplasare Olimp către Jupiter, în momentul efectuării manevrei de întoarcere spre Olimp, nu s-a asigurat corespunzător, intrând în coliziune cu un alt autovehicul care circula din direcţia Olimp către Mangalia.
 În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a ocupantei locului din dreapta a autovehiculului lovit, a lui R. M. şi a ocupantei locului din dreapta a autovehiculului condus de R.M., care au fost transportaţi la Spitalul Municipiului Mangalia în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcool-test, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Depistaţi de către poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale
 
La data de 18 iunie a.c., poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut un tânăr, în vârstă de 22 ani, din municipiul Constanţa, pe numele căruia era emis, de Judecătoria Constanţa, mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
La aceeaşi dată, poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 32 şi 36 de ani, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei închisorii de 9 ani şi 6 luni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de omor.
 
Cercetaţi în stare de libertate de către poliţiştii constănţeni
 
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lipniţa cercetează în stare de libertate un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Oltina care, la data de 18 iunie a.c., a condus un autovehicul pe DC 47, între localităţile Coslugea- Izvoarele, fără a poseda permis de conducere.
 
Poliţiştii Secţiei 3 cercetează în stare de libertate un tânăr, în vârstă de 21 de ani care, la data de 18 iunie a.c., ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de 646 lei, din interiorul unei societăţi comerciale din Constanţa.
 
Poliţiştii Secţiei 4 cercetează în stare de libertate un tânăr, în vârstă de 25 ani, din municipiul Constanţa, care în perioada 21.05.-18.06.2014, ar fi sustras din imobilul unei persoane, două aragaze, două frigidere, două butelii, o maşină de spălat şi o cadă de baie metalică, în valoare totală de 2.000 lei.
 
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Agigea cercetează în stare de libertate un tânăr, în vârstă de 27 ani, din localitatea Pecineaga, care, la data de 18 iunie a.c., a sustras un parfum din interiorul unei societăţi comerciale, din localitatea Lazu.
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?

Comentarii