Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

17 Jun, 2014 13:29 1248 Marime text
Depistat şi identificat de către poliţiştii din Aliman
 
La data de 16 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Aliman au depistat şi identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din localitate, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani și 6 luni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.
 
Arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de influenţare a declaraţiilor şi ameninţare
 
La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lumina cu sprijinul celor din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Mihail Kogălniceanu au reţinut pentru 24 de ore, două persoane, cu vârste de 42, respectiv 43 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de influenţare a declaraţiilor şi ameninţare.
Acestea, în perioada 09.03.2014-11.06.2014, prin exercitarea de ameninţări cu acte de violenţă au încercat să determine alte două persoane, care aveau calitate de martori într-un alt dosar penal, să îşi retragă declaraţiile formulate.
În cursul aceleiaşi zile, persoanele în cauză au fost prezentate Judecătoriei Constanţa, instanţă ce a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Cercetate sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunii de deplapidare în formă continuată
 
Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor Managalia au reţinut pentru 24 de ore, două persoane, cu vârste de 40, respectiv 42 de ani, care în perioada ianuarie –decembrie 2013, în calitate de gestionari ai unei societăţi comerciale din Mangalia, şi-ar fi însuşit, fără drept, din gestiune, produse în valoare totală de 138.461,39 lei.
  Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare în formă continuată, fiind dispusă şi măsura preventivă a controlului judiciar faţă de cele două persoane.
 
Minor internat pentru o perioadă de trei ani într-un centru de detenţie pentru săvârşirea a doua infracţiuni de tâlhărie
 
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat, la data de 16 iunie a.c., un minor, în vârstă de 16 ani, din Constanţa, faţă de care Judecătoria Constanţa a dispus măsura internării pe o perioadă de trei ani într-un centru de detenţie, pentru săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie, fapte săvârşite la data de 29.12.2013, respectiv 18.01.2014.
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii