Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

22 May, 2014 16:13 1372 Marime text
Cercetaţi în stare de reţinere de poliţişti
Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Constanţa cercetează în stare de reţinere un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Cumpăna, care, în noaptea de 20/21 mai a.c., a fost surprins în podul imobilului aparţinând unei persoane din municipiul Constanţa, încercând să sustragă bunuri.
Persoana în cauză urmează să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale cercetează în stare de reţinere un tânăr, în vârstă de 18 ani, care, la data 9 mai a.c., a deposedat un minor, în vârstă de 13 ani, de un telefon mobil, producând un prejudiciu în valoare de 1400 de lei.
          Persoana în cauză urmează să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Cercetaţi în stare de libertate de către poliţiştii Secţiilor 2 şi 5
Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 cercetează în stare de libertate un bărbat, de 35 ani, din Bucureşti, întrucât a fost identificat de agenţii de pază, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu produse alcoolice neachitate, în valoare de 1.988 lei.
Prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentanţilor societăţii.
 
Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 cercetează în stare de libertate un tânăr, de 18 ani, întrucât a fost identificat de agenţii de pază, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu produse alcoolice şi de papetărie, neachitate, în valoare de 1.255 lei.
Prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentanţilor societăţii.
 
Bărbat decedat
La data de 21 mai a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii oraşului Năvodari au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un bărbat a căzut de pe o schelă, unde lucra la construcţia unui imobil.
  În urma deplasării la faţa locului a oamenilor legii, s-a constatat ca cele sesizate se confirmă, iar din primele cercetări s-a stabilit faptul că, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din Bucureşti, se urcase pe o schelă pentru a evalua stadiului construcţiei, dezechilibrându-se şi căzând de la înălţimea de aproximativ 4 metri, decedând.
Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului.
 
  Depistat de către poliţiştii din Cernavodă
Poliţiştii din Cernavodă au depistat şi identificat, la data de 21 mai a.c., un bărbat, în vârstă de 58 de ani, pe numele căruia era emis, de către Judecătoria Târgu Cărbuneşti, mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 87 alin.1 din O.U.G. 195/2002.
 
Depistat în trafic, fără a poseda permis de conducere şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice
La data de 22 mai a.c., ora 02.10, poliţiştii Secţiei 5 au depistat şi identificat în trafic un autovehicul, condus de un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din Constanţa.
             În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au stabilit faptul că, tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89mg/l alcool pur în aerul expirat.
            Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice, fapte prevăzute şi pedepsite de articolul 86 alin. 1 şi articolul 87 alin. 1 din O.U.G. 195/2002.
           
            
 
  COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii