Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ - 4 septembrie 2014

ro

04 Sep, 2014 19:09 1015 Marime text
Cercetat pentru conducea un autovehicul cu permisul suspendat
La data de 03.09.2014, ora 19.40, poliţiştii din Cumpăna au depistat pe M. VIOREL-IONUŢ, de 28 de ani, care conducea un autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată. Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate.
 
Înșelăciune
La data de 03.09.2014, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, despre faptul că în timp ce se afla în municipiul Constanţa, pe Strada Tomis, în curtea unei instituţii, a fost acostată de o altă femeie, care, pe motiv că dorește să dea de pomană, i-a înlocuit un lanț din aur și o pereche de cercei cu alte bijuterii dintr-un material galben, după care a plecat.
În cauză poliţiştii au deschis o anchetă pentru identificare şi tragerea la răspundere penală a femeii.
 
Bănuit de furturi din auto depistat de poliţişti
La data de 02.09.2014, poliţiştii l-au depistat pe F. I., de 15 ani, din Constanța, care a sustras mai multe bunuri din autoturisme din Constanţa. Minorul este cercetat penal pentru furt.
 
Minor urmărit depistat de poliţişti
Poliţiştii au depistat un minor, de 14 ani, din Constanța, care a părăsit în mod voluntar o instituţie de protecţie a minorilor din municipiu, solicitând revocarea urmăririi naţionale.
 
Cercetat pentru loviri și alte violențe
La data de 03.09.2014, M. Eugen, de 47 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a venit la locuința tatălui său, de 70 ani, din Certnavodă, unde a provocat scandal, în urma căruia a fost agresat de acesta din urmă.
În cauză poliţiştii au deschis o anchetă şi îl cercetează pe bărbatul de 70 de ani penal.
 
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii