Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESĂ

ro

10 Jul, 2014 13:15 1102 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
         
            4 persoane cercetate de poliţişti pentru furturi dintr-un complex comercial
 
Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate două femei, de 25, respectiv 46 ani, ambele din Agigea, care în seara de 09.07.2014, au fost surprinse în timp ce sustrăgeau produse cosmetice şi alimentare în valoare de 268 lei dintr-un complex  comercial.
Poliţiştii aceleiaşi Secţii cercetează în stare de libertate doi tineri de 20, respectiv 21 de ani, ambii din Negru Vodă, care în ziua de 09.07.2014, ora 16.15, au fost surprinşi în timp ce sustrăgeau articole de îmbrăcăminte, în valoare de 160 lei din incinta aceluiaşi complex  comercial
 
Identificat în scurt timp de la comiterea faptei de către poliţişti
 
La data de 09 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ion Corvin au fost sesizaţi de către un cetăţean, din sat Viile cu privire la faptul că, în cursul nopţii, persoane necunoscute au pătruns în curtea sa, sustrăgându-i un atelaj hipo.
Demarând operativ cercetările, oamenii legii au identificat ca bănuit de comiterea faptei, un tânăr în vârstă de 25 ani, din sat Viile, recuperând şi bunul reclamat ca fiind sustras.
S-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.
 
          Acţiune organizată de poliţiştii de investigarea a fraudelor
 
Acţionând în baza Planului de acţiune Litoral 2014,  privind prevenirea si combaterea activităţiilor economice ilegale ce se comit în perioada sezonului estival,  ofiţerii Serviciului Investigarea Fraudelor, cu sprijinul reprezentanţilor ITM, DSV şi OPC, au iniţiat şi organizat o acţiune în staţiunea Costineşti, pe linia protejării populaţiei împotriva actelor şi faptelor ilegale de comerţ şi a prevenirii încălcării drepturilor de autor şi conexe, ocazie cu care au verificat 11
agenţi economici.
          Au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legii drepturilor de autor şi 8 sancţiuni şi 8 pentru activităţi de comerţ ilicite, în valoare totală de 39.000 lei.
De asemenea a fost întocmit dosar penal administratorului unei societăţi, care utiliza la punctul de lucru din Costineşti, opere purtătoare de drepturi de autor şi conexe, fără a avea acest drept.
 
Posesori ai unor mandate de executare depistaţi de poliţiştii de investigaţii criminale
 
La data de 09.07.2014, poliţiştii Biroului Urmăriri, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale l-au depistat pe C. G., de 26 ani, din Constanţa, care avea de executat o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.
 
La data de 09.07.2014, poliţiştii Secţiei 1 l-au depistat pe J. L., de 35 ani, din Braşov, urmărit internaţional, care avea de executat 4 ani închisoare pentru înşelăciune.
 
Accidente rutiere 
                  
La data de 09.07.2014, ora 17.40, I. F., de 59 ani, a condus un autoturism pe strada Ştefan cel Mare, din Mangalia şi a accidentat uşor un pieton, care s-a angajat în traversare în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure.
 
La data de 09.07.2014, ora 19.30, pe pista de biciclete din Mamaia – zona Cazino, G. V., de 42 ani, turist, a condus o bicicletă şi accidentat uşor un minor în vârstă de 3 ani, care fiind lipsit de supraveghere, s-a angajat în traversarea pistei.
 
La data de 09.07.2014, ora 15.33, Ţ. C., de 22 ani (turist), a condus un autoturism pe b-dul I.C.Brătianu şi în zona intersecţiei cu str. I. Ghiculescu, a accidentat uşor pe A. E., de 13 ani, care s-a angajat în traversare prin loc nepermis şi fără să se asigure.
 
  Infracţiuni constatate
 
La data de 09.07.2014, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au identificat în trafic, în C-ţa, pe P. R., respectiv N.G., care conduceau autoturisme în condiţiile în care avea acest drept suspendat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii