Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESĂ

ro

08 Jul, 2014 15:08 1201 Marime text
 La data de 07 iulie a.c., la ora 15.00, poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Constanţa l-au depistat pe Ş. V., în vârstă de 35 de ani, din municipiul Constanţa, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 1,6 ani pentru săvârşirea  infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, de către Tribunalul Constanţa.
 
          Ieri, 07 iulie a.c., la ora 21.40, a fost găsită minora Balea Laura Ionela, în vârstă de 4 ani, pe o plajă din Navodari de către un turist din Baia Mare, ce se plimba pe plajă şi care a apelat 112. Minora nu prezinta urme de violenta şi nu a fost victima vreunei infractiuni.
          Aceasta a fost încredinţată familiei.
 
            La data de 07 iulie a.c., în intervalul orar 10.30 şi 14.00, poliţiştii din staţiunea Mamaia, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa au organizat şi desfăşurat o acţiune în vederea prevenirii şi combaterii comerţului ilegal.
          Astfel, au fost legitimate 19 persoane şi  verificaţi 4 agenţi de pază.
          Totodată, au fost sancţionate contravenţional 15 persoane şi aplicate tot atâtea sancţiuni în valoare totală de 6.000 lei.
         
 
Accidente rutiere
 
            La data de 07 iulie a.c., ora 07.30, S. A. a condus un autovehicul pe DJ 226, dinspre localitatea Lumina către oraşul Năvodari şi, datorită neatenţiei în conducere a intrat în coliziune faţă-spate cu un alt autovehicul, condus pe aceeaşi bandă de circulaţie în acelaşi sens de mers.                            
                În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a  conducătorului celui de-al doilea autovehicul.
 
          De asemenea, la ora 11.15, B. A. a condus un autovehicul pe DN 2A dinspre localitatea M. Kogălniceanu către localitatea Ovidiu, în banda numărul doi, iar când a ajuns la km 185+500 m, pe fondul neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, care circula pe sensul opus de mers.
          În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului primului autovehicul şi a pasagerului şi a altor 2 pasagere din cel de-al doilea autovehicul.
 
          La aceeaşi dată, ora 12.25, B. G. a condus un autovehicul pe bulevardul Tomis, în Constanţa, dinspre strada Suceava către strada Soveja, pe banda 2 şi ajungând la o trecrea pentru pietoni din dreptul unui  restaurant, a suprins şi accidentat uşor un pieton, care traversa strada pe marcajul pietonal, din partea dreaptă a conducătorului auto.
 
          La data de 07 iulie a.c., ora 23.40, N. C. a condus un autovehicul pe str. Caraiman, din municipiul Constanţa, dinspre bulevardul 1 Mai către zona CET, pe banda 2 şi ajungând la intersecţie cu Şoseaua Mangaliei, nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE şi a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitara condusă pe Şoseaua Mangaliei.
        În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui celui de-al doilea conducător auto.
 
          La data de 08 iulie a.c., ora 04.30, B. I. a condus un autocar pe DJ 381 dinspre municipiul Medgidia către localitatea Mereni, iar la intersecţie cu DN 3, nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE şi a pătruns în intersecţie, neacordând prioritate de trecere ansamblului de vehicule format dintr-un cap tractor, ce tracta o semiremorca, dinspre localitatea Ciocârlia către municipiul Constanţa.
          În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a pasagerului din  dreapta faţă din autocar şi vătămarea corporală gravă a lui B. I şi şi a conducătorului capului tractor.
  
          Infracţiuni constatate
    
          La data de 08 iulie a.c., ora 02.15,  poliţiştii  din oraşul Cernavodă au  depistat şi identificat în trafic pe S. R, din oraşul Cernavodă, care conducea un autovehicul, pe strada Octav Băncilă, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
      Persoana în cauză a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,17 mg/l alcool pur in aerul expirat, întocmindu-i-se dosar penal.
         
          Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa îl cercetează în stare de libertate pe D. O., care a condus un autovehicul pe strada Republicii, din Eforie Sud, având numerele de circulaţie provizorii expirate.
Poliţiştii din localitatea Lumina îl cercetează în stare de libertate pe N. E., care a condus un autovehicul, având autorizaţia de circulaţie provizorie cu termenul de valabilitate expirat.
 
 
 
                        COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii