Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Garda de Coastă - 25.08.2014

ro

25 Aug, 2014 09:53 1177 Marime text
În ultimele 48 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

ROVER 620 cu certificat de înmatriculare fals descoperit în P.T.F. Vama Veche
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Vama Veche un autoturism marca ROVER 620, înmatriculat în R. Bulgaria, pentru care conducătorul auto a prezentat la control un certificat de înmatriculare fals.

În data de 22.08.2014, în jurul orei 18.00, în P.T.F. Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român B.I.V., în vârstă de 29 ani, care conducea un autoturism marca Rover 620, înmatriculat în R. Bulgaria.
La solicitarea lucrătorilor noştri, şoferul a prezentat documentele maşinii, ocazie cu care s-a constatat că certificatul de înmatriculare al autoturismului prezintă indicii de falsificare.
Persoana în cauză, domiciliată pe raza judeţului Constanţa, a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte faptul că respectivul document este fals.
Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „uz de fals”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 323 din Codul Penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii