Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful lui Bădălău taie bugetul Agenției Naționale de Integritate

ro

29 Oct, 2013 13:23 1192 Marime text
În zilele în care consilierul ministrului pentru Energie este reținut pentru că ar fi solicitat o mită de 1,4 milioane euro, iar senatorul PSD Niculae Bădălău este acuzat într-un dosar de evaziune fiscală cu pagube de peste 50 milioane euro, șeful acestora pe linie de partid, Victor Ponta, anunță o rectificare bugetară negativă, prin care fondurile Agenției Naționale de Integritate vor fi amputate cu 1,1 milioane lei.
Cu alte cuvinte, Ponta a decis să taie bugetul instituției care se ocupă tocmai cu demascarea discrepanțelor dintre averea reală și cea declarată a unor senatori precum Bădălău.

Perversă gândire! Dacă vrei să reduci evaziunea fiscală și implicit colectările la buget, trebuie să întărești ANI, nu să o șubrezești. Din evaziunea fiscală imputată unui singur Bădălău puteau fi acoperite ușor sumele pe care astăzi Ponta le taie de la ANI și de la alte instituții.
Partidul Mișcarea Populară îi cere șefului lui Bădălău, dr. plag. Victor Ponta să înceteze imediat agresiunea împotriva ANI și să înceapă curățenia în propriul partid, care seamănă tot mai mult cu un grup infracțional organizat.
Mai mult ANI înseamnă mai puțini Bădălăi!

Eugen Tomac
Preşedinte, Partidul Mişcarea Populară
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii