Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotelul Europa din Eforie Nord sărbătorește 50 de ani

ro

03 Aug, 2015 15:15 1283 Marime text
ANA Hotels anunță gala aniversară a Hotelului Europa din Eforie Nord în data de 8 august 2015, începând cu orele 19. Evenimentul pune la rang de cinste tradiția românească. 
Organizatorii au pregătit un program ce sărbătorește și pune la rang de cinste tradiția românească pentru că Hotelul Europa este, prin excelență, un produs de ospitalitate 100% românesc.
Programul serii va include un concert live Elena Mîndru & Finnection cu jazz de inspirație românească, canțonete și momente de teatru românesc cu Tania Popa, actriță a Teatrului Național București.
Propunerea culinară a serii este un duel excepțional între tradiție și inovație gastronomică ce-i va avea ca protagoniști pe Joseph El Kalaani, bucatarul-chef al Hotelului Europa, și echipa sa. Această tematică este inspirată atât din specificul meniului hotelului Europa, care aduce laolaltă preparate de inspirație tradițională din bucătăria românească, franțuzească, italienească și libaneză, dar și preparate ce urmează cele mai noi tendințe gastronomice internaționale.
Evenimentul se bucură de prezența unor parteneri cu ecou în tradiția românească a vinului – Vinarte și Cramele Recaș – ce-și vor prezenta cele mai premiate și recunoscute vinuri.
În același spirit de celebrare a tradiției românești, La Blouse Roumaine va prezenta o colecție de ii, dar și obiecte de design și accesorii inspirate de motive folclorice românești.
La evenimentul aniversar sunt invitați oaspeții hotelului, parteneri și prieteni ANA Hotels, toți cei care sunt legați, prin amintiri deosebite, de aceasta locație cu rang de simbol al litoralului românesc și care apreciază calitatea acestui produs hotelier.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii