Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

VIDEO Ana Hotels „Europa” Eforie se redeschide pe 16 aprilie. „Investiția ne-a permis să reabilităm maxim această bijuterie”

ro

31 Mar, 2024 17:00 784 Marime text
  • Ana Hotels anunță redeschiderea emblematicului hotel „Europa” din Eforie Nord, județul Constanța
  • Investiția de peste 14 milioane de euro a cuprins lucrări de eficientizare energetică a clădirii, atât la exterior prin termoizolare, refacerea tâmplăriei și a balcoanelor, modernizarea completă a instalațiilor clădirii, cât și prin refacerea designului camerelor și a unor funcționalități din renumitul SPA medical al hotelului
  • Clădirea a primit îmbunătățiri semnificative, atât la exterior cât și la interior, pentru a oferi oaspeților hotelului o autentică experiență de lux și confort
  • Clienții vor experimenta luxul și relaxarea, cu o perspectivă și mai reconfortantă și încântătoare oferită de priveliștea din balcoanele camerelor hotelului „Europa” îndreptate către Marea Neagră
 
Ana Hotels anunță redeschiderea emblematicului hotel „Europa” din Eforie Nord, după finalizarea unui complex proces de modernizare. Clădirea a primit îmbunătățiri semnificative, atât la exterior cât și la interior, pentru a oferi oaspeților hotelului o autentică experiență de lux și confort.


 
În acest sens, vineri, 29 martie 2024, în incinta proaspătului hotel renovat a avut loc o conferință prin care s-a prezentat investiția realizată de patronul George Copos, alături de echipa Ana Hotels.
 
Investiția de peste 14 milioane de euro a cuprins lucrări de eficientizare energetică a clădirii, atât la exterior prin termoizolare, refacerea tâmplăriei și a balcoanelor, modernizarea completă a instalațiilor clădirii, cât și prin refacerea designului camerelor și a unor funcționalități din renumitul SPA medical al hotelului.   Toate aceste modernizări și îmbunătățiri semnificative s-au făcut cu utilizarea materialelor „premium”. Clienții vor experimenta luxul și relaxarea, cu o perspectivă și mai reconfortantă și încântătoare oferită de priveliștea din balcoanele camerelor hotelului „Europa” îndreptate către Marea Neagră, grădina și piscinele exterioare precum și calitatea serviciilor din incinta SPA-ului, dedicarea către excelență fiind parte din cultura „Ana Hotels”.


 
Mai multe detalii despre investiția realizată ne-a prezentat Iuliana Tasie, director general, care ne-a făcut o scurtă prezentare într-un interviu acordat pentru cotidianul ZIUA de Constanța.


 
„Investiția a reprezentat modernizarea camerelor, aproape 90%, refacerea băilor complet, parchet, refacerea geamurilor complet, balcoanelor renovate, partea de design, am adăugat lucruri care îmbunătățesc aspectul camerelor, pe lateralele hotelului, pentru a-l izola mai bine, am schimbat spatele hotelului, care este emblematic pentru stațiunea Eforie și dă un plus valoare. Am continuat și în zonele de spații publice, coborând în restaurant și creând spații suplimentare. Avem un private dining, care ne extinde capacitatea. Am lucrat pe zona de design și în zona recepției. Nu putem uita nici SPA-ul, unde am lărgit zona de fitness, am creat un spațiu mai mare. Am luat echipamente noi, de ultimă generație. Piscina de apă sărată este refăcută complet. Avea 20 de ani și a necesitat anumite aspecte pentru a fi îmbunătățită. Până la urmă nu s-a putut face o cârpeală și s-a spart complet și este o piscină nouă. Recepția – ne-am adaptat noilor trenduri de imagine referitor la generațiile mai tinere – care își doresc spații ambientale mai largi, mai aerisite, mai pe zona sustenabilă – lemn, piatră. Nu că nu ar fi și pentru noi, generațiile 40-50. Dar, ne-am dorit să refreshuim un pic, să creem zona de Eforie să se dorească. Să vină și din persoanele mai tinere, care au înțeles că prevenția este importantă și că aerul curat, talasoterapia, grădina, facilitățile noastre, împreună cu serviciile noastre din spa, pe zona de welness și relaxare, pot fi o rețetă extraordinară.


 
Noi redeschidem oficial locația pe 16 aprilie. Avem deja rezervări de la turiști care vin regulat pe zona de tratament, dar în același timp ne pregătim și de 1 Mai și Paște și vizăm interes foarte mare în sensul de a-și asuma perioade mai lungi, de o săptămână. Deci, în perioada asta devenim un fel de resort de vară, să zic așa, chiar dacă vremea încă nu ar fi potrivită.
 
Investiția este de peste 14 milioane de euro. Inițial, ea a pornit de la 7 milioane de euro. Avem sprijinul băncilor cu care proprietarul, George Copos și Ana Hotels lucrează pe foarte multe proiecte. Am avut și fonduri europene pentru fațadă și pentru partea de laterale. A fost o combinație care ne-a permis să reabilităm maxim această bijuterie”, ne-a punctat Iuliana Tasie, director general Ana Hotels Europa.
 

Interviul integral poate fi vizualizat mai jos:  


Ana Hotels „Europa”dispune de 221 camere modernizate, toate cu vedere la mare, un restaurant cu o capacitate de 400 de locuri, o grădină luxuriantăde 30.000 mp, un centru de conferințe de 900 de mp,care poate găzdui până la 600 de oaspețiși renumitul centru de sănătate „Ana HealthSpa”, care are în dotare o piscină exterioară cu apă dulce, una cu apă sărată,o piscină interioară cu apă sărată și săli de tratamente care oferă terapii wellness, de înfrumusețare și de relaxare și, cel mai important, renumitele terapii cu nămol sapropelic de Techirghiol.



Grupul hotelier „Ana Hotels” deține hotelurile „InterContinental Athénée Palace Bucharest” și „Crowne Plaza Bucharest” în capitală, hotelurile „Sport”, „Bradul” și „Poiana” din Poiana Brașov precum și hotelul „Europa” din Eforie Nord. Serviciile hoteliere sunt completate de cele ale companiei Ana Teleferic, operatorul instalațiilor de transport pe cablu și de schi din Brașov și Poiana Brașov și deținătorul restaurantului „Panoramic” de pe Vârful Tâmpa din orașul Brașov.
 
Citește și
Ana Hotels Europa Eforie își redeschide porțile, după un proces de modernizare! (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii