Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masuri preventive - interventii - avertizare cod galben

ro

03 Feb, 2012 17:43 1555 Marime text

Bucuresti, 2 februarie 2012 - Companiile de distributie din cadrul Enel Romania au luat deja o serie de masuri pentru a asigura interventia echipelor in caz de avarii extinse in Muntenia (Bucuresti, Ilfov, Giurgiu), Dobrogea (Constanta, Calarasi, Tulcea, Slobozia, Ialomita) si Banat (Caras-Severin, Timis, Arad si Hunedoara), ca urmare a atentionarii meteo de cod portocaliu si galben de ger si viscol in perioada 3 - 5 februarie 2012.

Astfel, in acest interval, pe langa suplimentarea echipele proprii, se va aduce la cunostinta contractorilor necesitatea de interventii in situatii de urgenta. De asemenea, se executa lucrari numai pentru prevenirea avariilor sau interventiilor accidentale, suspendandu-se in aceasta perioada lucrarile programate.

In acelasi timp, se asigura necesarul de utilaje auto si grupuri electrogene functionale, precum si necesarul de echipamente pentru medie si joasa tensiune, materiale si piese de schimb pentru interventii accidentale.

In cazul in care situatia energetica va impune, se vor suplimenta turele de dispecerat si Call Center.

In acest moment, situatia este normala, nu sunt inregistrate avarii extinse in raza de activitate a companiilor de distributie din cadrul Enel Romania. Sunt inregistrate o serie de deranjamente individuale, care sunt in curs de remediere.

Pentru a veni in sprijinul clientilor, Enel Romania a creat o sectiune dedicata pe site-ul www.enel.ro, de unde pot afla informatii despre situatia alimentarii cu energie electrica in zonele Arad, Bucuresti, Caras-Severin, Calarasi, Constanta, Giurgiu, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Tulcea, Slobozia si Timis.

Colaboram cu autoritatile locale, cu care pastram un contact permanent.

Biroul de Presa Enel Romania

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii