Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

lucrari de mentenanta - Cernavoda

ro

12 May, 2012 17:01 964 Marime text

In ziua de 14 mai 2012, in intervalul orar 10:00 - 12:00, se vor realiza o serie de lucrari de mentenata ce impun retragerea din explatare a liniei LEA de 110kV MIRCEA VODA - CERNAVODA - ECLUZA CERNAVODA - TORTOMANU. Ca urmare a acestei lucrari, consumul statiilor de transformare CERNAVODA si ECLUZA CERNAVODA, va fi preluat din reteaua de medie tensiuune, din statiile adiacente.

Drept urmare gradul de siguranta in alimentarea cu energie electrica al consumatorilor aferenti statiilor de transformare CERNAVODA si ECLUZA CERNAVODA , va scadea.

In eventualitatea aparitiei unor avarii în reteaua electrică de medie tensiune aferenta acestor statii, adica a localitatii Cernavoda, posibilitatile de alimentare a consumatorilor sunt limitate, iar în cazul unei avarii, timpul de remediere ar putea ajunge la 30 minute.

Echipele Enel Distributie Dobrogea impreuna cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrari, in regim de maxima mobilizare, pentru a reduce pe cat posibil efectele scaderii gradului de siguranta in alimentarea cu energie electrica a consumatorilor.

Biroul de Presă Enel Romania

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii