Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ENEL - Lucrari Statia Basarabi

ro

22 Oct, 2012 16:02 1375 Marime text

Miercuri, 24.10.2012 in intervalul orar 08:00 - 12:00, se va retrage din exploatare LEA 110 kV BASARABI - TATARU, pentru lucrari programate de mentenanta, la transformatoarele statiei de transformare 110/20 kV BASARABI.

In aceste conditii, statiile de transformare EFORIE, COSTINESTI, NEPTUN, MANGALIA NORD, SN MANGALIA si TATARU, vor ramane alimentate radial pe 110 kV, fara posibilitatea de preluare a consumului in caz de avarii din reteaua de MT ( datorita lucrarilor de investitii ce se deruleaza la din statia NEPTUN ).

Drept urmare gradul de siguranta in alimentarea cu energie electrica al consumatorilor aferenti acestor statii, va scadea.

In eventualitatea aparitiei unor avarii in reteaua de 110 kV, acestea vor fi remediate in regim de urgenta, urmand ca timpul de realimentare al consumatorilor sa se faca in cca. 60 minute.

Echipele Enel Distributie Dobrogea impreună cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrari, in regim de maxima mobilizare, pentru a reduce pe cat posibil efectele scaderii gradului de siguranta în alimentarea cu energie electrica a consumatorilor.

Principalele zone care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale reţelei electrice sunt:

 EFORIE

 COSTINESTI

 NEPTUN

 MANGALIA NORD

 SN MANGALIA

 SN DAEWOO

 TATARU

Biroul de Presă Enel Romania

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii