Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel execută lucrări în zona Autostrăzii Bucureşti-Constanţa

ro

13 Jul, 2011 15:47 785 Marime text

      Incepand de azi, 13.07.2011 ora 12:00 si pana in data de 15.07.2011 ora 18:00, Enel Distribuţie Dobrogea executa lucrări pe LEA 110 kV BASARABI – TATARU, fara revenire zilnica, care constau in suprainaltarea LEA 110 kV ( montare stalpi metalici ) in ZONA autostrazii BUCURESTI – CONSTANTA. Ca urmare acestei lucrari statiile de transformare: EFORIE, COSTINESTI, NEPTUN, MANGALIA NORD, SN MANGALIA si TATARU, vor fi alimentate radial in reteaua de 110 kV din Statia CET PALAS, cu posibilitati limitate de preluare a consumului din reteaua de medie tensiune.
   
      Drept urmare gradul de siguranta in alimentarea cu energie electrica al consumatorilor aferenti acestor statii de transformare, va scadea.
      In eventualitatea aparitiei unor avarii in reteaua de 110 kV EFORIE NORD - COSTINESTI – NEPTUN – MANGALIA NORD - SN MANGALIA – TATARU, acestea vor fi remediate in regim de urgenta, urmand ca timpul de realimentare al consumatorilor sa se faca in cca. 3 – 5 ore.

      Echipele Enel Distribuţie Dobrogea împreună cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrări, în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Principalele localitati care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale reţelei electrice sunt:

· Neptun
· Eforie Nord
· Costinesti
· Mangalia
· SN Mangalia ( DAEWOO )
· Dulcesti
· Pecineaga
· Vanatori
· Moseni
· 23 August
· Schitu
· Agigea
· Schitu

      Printre măsurile de prevenire a unor eventuale avarii majore, Enel Distributie Dobrogea va monitoriza în permanenţă starea reţelei.

Biroul de Presă Enel Romania

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii