Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel Distributie Dobrogea - Comunicat lucrari

ro

18 Jul, 2012 22:05 1270 Marime text

În perioada 25 - 26 iulie 2012, zilnic, în intervalul orar 07:00 - 17:00, se retrage din exploatare LEA 110 kV Constanța Nord - Polus City Center, în vederea executării de lucrări de mentenanță în stația Constanța Nord (stație TRANSELECTRICA).

Drept urmare, gradul de siguranță în alimentarea cu energie electrică al consumatorilor aferenți stațiilor de transformare CENTRU, TĂBĂCĂRIE, BABA NOVAC și Polus City Center, care vor rămâne alimentate radial pe partea de 110 kV și rezervate din rețeaua de MT, va scădea.

În eventualitatea apariției unor avarii în rețeaua electrică de 110 kV aferentă acestor stații, posibilitățile de alimentare a consumatorilor pe MT sunt limitate, iar în cazul unei avarii, timpul de remediere ar putea ajunge la 120 minute.

Echipele Enel Distribuţie Dobrogea, împreună cu echipe ale contractorilor vor efectua aceste lucrări în staţie, în regim de maximă mobilizare, pentru a reduce pe cât posibil efectele scăderii gradului de siguranţă în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Principalele ZONE din municipiul CONSTANȚA, care ar putea fi afectate de eventuale avarii ale reţelei electrice sunt:

 Zona CENTRU

 Casa de Cultură

 Zona FALEZA NORD

 Zona TOMIS I, II și III

 Zona DELFINARIU

 Stațiunea MAMAIA

 Zona COICIU

 Zona OBOR

 Zona DACIA

 Zona GĂRII

 Zona INEL 2

 Zona KAUFLAND

 Zona TĂBĂCĂRIE

Printre măsurile de prevenire a unor eventuale avarii majore, Enel DistribuȚie Dobrogea va monitoriza în permanenţă starea reţelei.

 

Biroul de Presă Enel România

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii