Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CONSILIUL CONCURENTEI A AUTORIZAT PRELUAREA GENESIS INTERNATIONAL DE CATRE STRACO GRUP - 20.02.2009

ro

20 Feb, 2009 19:33 1714 Marime text

CONSILIUL CONCURENTEI A AUTORIZAT PRELUAREA GENESIS INTERNATIONAL DE CATRE STRACO GRUP

Consiliul Concurenţei a autorizat operaţiunea de concentrare economică realizată de către SC STRACO GRUP SRL, prin preluarea controlului unic direct asupra SC GENESIS INTERNATIONAL SA.
Analiza concentrării economice efectuată de către Consiliul Concurenţei a ilustrat faptul că această operaţiune nu are ca efect crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante. Astfel, deşi această concentrare economică cade sub incidenţa Legii concurenţei nr.21/1996, republicată, nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea operaţiunii cu un mediu concurenţial normal şi, ca urmare, autoritatea de concurenţă a emis o decizie de neobiecţiune.
S.C. STRACO GRUP S.R.L. este activă în principal pe piaţa românească a construcţiilor de drumuri şi autostrăzi. Societatea mai activează pe piaţa producţiei şi comercializării de mixturi asfaltice şi beton.
S.C. GENESIS INTERNATIONAL S.A. este activă pe piaţa lucrărilor de construcţii de drumuri şi autostrazi. Societatea activează, de asemenea, pe piaţa producţiei şi comercializării mixturilor asfaltice.
Decizia Consiliului Concurentei cu privire la aceasta operaţiune este publicată pe site-ul autoritatii de concurenţă, www.consiliulconcurentei.ro.

20 Februarie  2009

Biroul de Presa
Tel: 405.44.29 ; e-mail:
presa@consiliulconcurentei.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii