Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informare e-mail reclamatii - 04.02.2009

ro

04 Feb, 2009 20:12 1218 Marime text

Constanta, 4.02.2009

Directia Apelor Dobrogea Litoral a infiintat un e-mail special pentru cetatenii si agentii economici care au avut de-a lungul timpului probleme in colaborarea cu institutia. Astfel, toti cei care au de facut sugestii sau reclamatii, precum si cei care vor sa aduca in atentia noii conduceri diverse aspecte si fapte savarsite de angajati, sunt invitati sa scrie la adresa reclamatiidadl@gmail.com sau pe adresa institutiei  Directia Apelor Dobrogea Litoral, str. Mircea cel Batran nr 127, Constanta, in atentia domnului director Laurentiu Marin.
Toate sugestiile si reclamatiile vor fi analizate de catre o comisie creata in acest scop, iar unde se constata abateri, vor fi luate masurile disciplinare corespunzatoare.

Catalin Anton
Purtator de cuvant

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • viorel 09 Mar, 2009 10:00 Unii isi impart deja latifundiile cu iesire la "apa mare" iar pe Bd. 1 MAI, cartierul Abator- Far nu curge apa de niciun fel...TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA! FERICIRE VESNICA, DRAGI EDILI! Mai aveam eu niste vorbe pentru buna voastra gospodarire dar nu v-ar spala toata apa Marii Negre. Apropos de apa: CAND VA CURGE IAR, FRATILOR, sau ne-am intors in Epoca de Aur?