Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Tulcea, în ședință extraordinară. Despre ce se va discuta

ro

20 Jun, 2023 12:56 1074 Marime text

Consiliul Local Tulcea se reunește în ședință extraordinară, la data de 20 iunie 2023, ora 15:00.

Pe ordinea de zi vor fi proiecte de hotărâre privind:

- alocarea sumei de 11.000 lei din bugetul local al Municipiului Tulcea pe anul 2023 Liceului Teoretic ”Grigore Moisil” Tulcea, în vederea participării elevei Elena Tamara IVANOF la Olimpiada Internațională de Lingvistică.

- aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul de investiții “REABILITARE ȘI MODERNIZARE SISTEM RUTIER STRĂZI MUNICIPIUL TULCEA“, a devizului general, a indicatorilor tehnico-economici și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului.

- modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 64/30.03.2023 privind aprobarea Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții “AMENAJARE PARCARE PARK & RIDE ISACCEI, MUNICIPIUL TULCEA” şi a indicatorilor tehnico-economici.

- darea în administrarea Direcției de Asistență și Protecție Socială Tulcea a terenului în suprafață de 775 mp, aparținând domeniului public al municipiului Tulcea, situat în Tulcea, strada 1848, nr.14 A, lot 8, identificat cu numărul cadastral 40309, înscris în cartea funciară nr. 40309, în vederea realizării unui centru de zi de asistență și recuperare pentru persoane vârstnice.



Citește și
Comuna Mihai Bravu, din județul Tulcea, implementează un sistem pentru debirocratizarea instituției. Ce firmă de software livrează sistemul (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii