Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:04 19 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Procesul” și „O seară la Constanța între prieteni”, sâmbătă, în penultima „Seară de teatru la Pontul Euxin”

ro

05 Sep, 2020 08:21 7761 Marime text
 
În penultima zi a evenimentului „Seri de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, organizatorii vă invită să urmăriți „Procesul” și să petreceți „O seară la Constanța între prieteni”, în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie.

Așadar, în această sâmbătă sunt programate două evenimente marca „Seri de teatru la Pontul Euxin”. 

Deoarece din cauza condițiilor meteorologice spectacolul „Procesul”, o comedie dramatică după „Spectatorul condamnat la moarte”, de Matei Vișniec, nu s-a mai jucat vineri, 4 septembrie, acesta a fost reprogramat pentru sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 19.00.

„Spectacolul atrage atenția asupra vinovăției colective pe care o poartă întreaga omenire. Un complet de judecată aduce martori cât se poate de neobișnuiți pentru a susține condamnarea la moarte a acuzatului.

Momentele comice se întrepătrund cu întrebări filozofice și mărturii pline de adevăr, pentru a răspunde la eterna întrebare „Suntem toți la fel?”. Surprizele apar la tot pasul, spectacolul fiind unul plin de acțiune, umor negru și neprevăzut. Vă așteptăm să luați parte la procesul nostru, dar vă avertizăm că puteți fi spectator, martor sau acuzat”, atrage atenția echipa FF Theatre, cea care aduce „Procesul la Constanța.

Din distribuție fac parte: Vitalie Teleman, Lia Maniceanu, Costi Antone, Carmen Ciocoiu, Mara Stoian, Cătălina Nicola.

Tot în această sâmbătă, de la ora 21.00, la Amfiteatrul din Parcul Tăbăcărie, va fi prezentat spectacolul „O seară la Constanța între prieteni”, un omagiu adus regretatului maestru Dumitru Lupu. 

Va fi o seară cu muzică, poezie și dans, iar gazdele acestei minunate „Seri la Constanța între prieteni” vor fi îndrăgita Ileana Șipoteanu, actorul Mihai Gălățan de la Teatrul „Jean Bart” din Tulcea și balerinii Louise Chapovaloff și Cosmin Adrian.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii