Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța și Asociația Culturală pentru Tineret și Copii Art Theatre, contract semnat pentru un nou eveniment (DOCUMENT)

ro

04 Oct, 2022 00:00 1578 Marime text
  • Asociația a mai organizat anul acesta „Seri de teatru și muzică, la Pontul Euxin, ediția a IV-a”
 
Primăria Constanța a publicat pe portalul oficial contractul de finanțare nerambursabilă semnat cu Asociația Culturală pentru Tineret și Copii Art Theatre.
 
Contractul a fost semnat pe data de 26 septembrie 2022, vizând „Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării” în anul 2022, eveniment ce are avut loc până data de 26 octombrie 2022. Valoarea totală a proiectului este de 215.000 lei cu TVA inclus, iar valoarea contractului este de 192.000 lei, sumă precizată în propunerea financiară, pe care o va acoperi municipiul Constanța cu titlul de finanțare nerambursabilă. Beneficiarul contribuie cu suma de 23.000 lei inclusiv TVA. Tranșa I – 57.600 lei, se virează, conform contractului, în termen de 3 zile lucrătoare de la data înregistrării contractului la sediul autorității finanțatoare. Tranșa a II-a este de 57.600 lei, care se acordă în termen de cinci zile lucrătoare de la înregistrarea la sediul autorității finanțatoare a facturii emise de către beneficiar, cu depunerea documentelor care să ateste cheltuirea primei tranșe. A treia tranșă – 76.800 lei se va acorda după finalizarea proiectului, în termne de până la 10 zile.
 

Asociaţia Culturală pentru Tineret şi Copii „Art Theatre“

 
Asociaţia Culturală pentru Tineret şi Copii „Art Theatre“ a fost înfiinţată în 2017, conform răspunsul formulat, la cererea noastră, în data de 5 mai 2022, de catre Registrul Național ONG. În 2019 a fost desemnată de Primăria Constanţa să organizeze Festivalul Iernii 2019. Revenind la sociație, fondatorii sunt Ionescu Ștefan, Ion Buzatu și Cornel Vlad. Conform încheierii Judecătoriei Constanța din data de 15 martie 2019, lista actualizată de fondatori a fost: Ionescu Ștefan, Buzatu Ion și Daniela Cojan. Tot atunci, s-a stabilit consiliul director format din Vlad Cornel, Buzatu Ion și Ionescu Ștefan, iar președinte a fost stabilită Daniela Cojan.
 
 

Alte proiecte

 
Asociația a mai organizat anul acesta „Seri de teatru și muzică, la Pontul Euxin, ediția a IV-a”. Echipa responsabilă pentru proiect a fost: Daniela Vitcu – manager de proiect, Elena Mirabela Moroșanu – asistent manager proiect, Edoard Petre – coordonator proiect, Radu Niculescu – coordonator artistic, Daniela Cojan – coordonator spectacole, Ioan Ardelean – coordonator muzical, Nicoleta Mihaela Ardeneal – coordonator muzica, Ionuț Dulgheriu – responsabil relații publice și promovare, Eduard Lupu – coordonator tehnic, Florentina Oțeleanu – responsabil financiar. Daniela Vitcu a fost managerul de proiect. Totodată este decanul Facultății de Arte din cadrul Universității Ovidius Constanța. Anterior, a fost secretar științific la Universitatea Ovidius. Din 2015 este profesor universitar, anterior deținând pe rând funcțiile de conferențian universitar, lector universitar, asistent universitar. Între 1995 și 2004 a fost actriță la Teatrul Ovidius Constanța.
 
Evenimentul s-a desfășurat în perioada 5-21 august, în zilele de vineri, sâmbătă, duminică, începând cu orele 21.00, în Parcul Tăbăcărie – zona Amfiteatru. Programul evenimentului este alcătuit din spectacole de teatru și muzică. Valoarea totală a proiectului a fost estimată la 330.000 lei, iar solicitată la primărie a fost suma de 300.000 lei. 10% din valoarea sumei solicitate, 30.000 lei este aportul propriu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Care sunt asociațiile care vor beneficia anul acesta de fonduri nerambursabile pentru evenimente culturale, la Constanța

Ateliere de actorie și casting în cadrul proiectului Sunscreen Film & Arts Festival, la Universitatea Ovidius din Constanța (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii