Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Dumitru Carapit, auditor la Curtea de Conturi a României, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

01 Mar, 2024 21:29 1046 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dumitru Carapit, auditor la Curtea de Conturi a României.În declaraţia de avere completată pe 2 mai 2023, Dumitru a menționat două apartamente și mai multe active financiare.

Potrivit documentului, cele două apartamente sunt în municipiul Constanța, proprietar, cu 100% cotă parte, fiind Dumitru Carapit, care le-a dobândit prin contract de vânzare - cumpărare. Prima locuință a fost dobândită în anul 2013 și are 40 de metri pătrați, iar cealaltă are suprafața de 92 de metri pătrați, fiind dobândită în 2015.   
 
În ce privește activele financiare, provin din mai multe conturi curente sau echivalente (inclusiv card). Conturile au fost deschise între 2015 și 2018, la trei bănci, Banca Comercială Română (două conturi), ING Bank (două) și Banca Transilvania.

La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, auditorul de la Camera de Conturi a județului Constanța a declarat sume provenite din salarii, din alocația copilului, din activități agricole, astfel: salarii - Dumitru Carapit – 98.584 lei (de la Curtea de Conturi a României, în urma desfășurării activității de audit); Andreea Nicoleta Carapit (soție) – 43.980 lei (de la SPIT Constanța, Agentia Județeană Pentru Prestatii Sociale Constanța, indemnizație creștere copil); alocație de stat copil - 7572 lei (de la Agenția Județeană de Prestații Sociale Constanța); venituri din activități agricole - 5441 lei (Andreea Nicoleta Carapit).   
 
Dumitru Carapit nu a declarat interese.PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dumitru Carapit.Citește și:

Cătălin Antoniu Botezan, auditor la Curtea de Conturi a României, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii