Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:06 29 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu la Spitalul Judeţean Constanţa! "Dispariția sa fulgerătoare lasă în urmă multă tristețe"

ro

04 Oct, 2019 11:22 4901 Marime text
Unul dintre cei mai iubiţi angajaţi ai Spitalului Judeţean Constanţa a trecut la cele veşnice. Inginerul Radu Ion Savin, care a avut funcţia de şef Serviciul Tehnic din cadru SCJU, a murit în cursul zilei de joi, 3 octombrie 2019. Avea 61 de ani. Conducerea spitalului, cât şi colegii bărbatului sunt întristaţi de vestea teribilă pe care au primit-o. Conform conducerii unităţii spitaliceşti, multe dintre proiectele SCJU au purtat semnătura inginerului.

"A plecat dintre noi, prea repede și prea devreme, un mare om și un coleg deosebit. Inginerul Radu Ion Savin, șeful Serviciului Tehnic din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" Constanța, a ales ieri, să urce la ceruri. Un om deosebit, un coleg sufletist, un profesionist desăvârșit. Mereu dedicat, o mulțime din proiectele Spitalului Județean Constanța poartă semnătura inginerului Savin. Dispariția sa fulgerătoare lasă în urmă multă tristețe. Dumnezeu să îl odihnească în pace!", a transmis conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

"Vei rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să te aibă în pază!", este mesajul emoţionant transmi de către colegii din cadrul Serviciului Tehnic și Serviciului pentru Situații de Urgență.

De asemenea, colectivul Secției Explorări Funcționale deplânge disparitia fulgerătoare a inginerului Radu Ion Savin. "Dumnezeu să îl odihnească în pace!", este mesajul acestora.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii