Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:00 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un loc relativ nou în Constanţa Restaurantul Mondo vă propune un sortiment nou - pizza la… cornet (galerie foto)

ro

20 May, 2016 00:00 4034 Marime text
 
 
Restaurantul Mondo este situat în Piaţa Ovidiu, vizavi de restaurantul La Ana şi Ion. Este mai mult un local în regim fast-food, cu mâncare preparată în faţa ta, la intrare. Stai aşezat pe nişte scaune de lemn, pe o terasă micuţă, şi mănânci imediat preparatul făcut de un bucătar. Atmosfera e atrăgătoare pentru mulţi care au nostalgia mâncatului studenţeşte.
 
Puteţi servi pizza pe vatră (15 - 22 de lei), pizza la cornet (10 lei), doner (12 - 18 lei) sau choco kebab (10 - 15 lei). O cafea are preţul de 6 lei, iar un suc costă 5 lei. Am luat un doner de pui cu pâine de casă (12 lei), care a fost foarte bun şi a venit foarte rapid.


 
Clienţi nu prea am văzut, ceea ce e descurajator, cu toate că preţurile sunt acceptabile, iar serviciul a fost destul de bun, ospătăriţă fiind amabilă şi rapidă.
 
Nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu ne-au întrebat dacă achităm cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi se fumează pe terasă.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Mondo funcţionează pe societatea Elesse Stile SRL, înfiinţată în anul 2014, cu sediul social în municipiul Constanţa, ce se ocupă de „comerţul cu amănuntul al fructelor şi al legumelor proaspete, în magazine specializate“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 19 mai 2016, asociat şi administrator în firmă este Elena Nistor, care nu mai figurează în nicio altă firmă.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Elesse Stile SRL a înregistrat o cifră de afaceri zero, un profit zero şi zero salariaţi.
 
Informaţii utile:
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Nu

Ti-a placut articolul?

Comentarii