Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:53 25 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Casa Prahova are mâncare tradiţional românească, la preţuri bune (galerie foto)

ro

23 Apr, 2016 00:00 3327 Marime text
Restaurantul Casa Prahova este situat pe bulevardul Tomis, faţă în faţă cu Muzeul de Artă Populară. Este un restaurant românesc, ce ocupă o casă foarte frumoasă, printre alte case vechi, în zona cu farmec şi personalitatea a oraşului Constanţa. În interior există un amestec foarte interesant de vechi şi nou, nostalgie şi artă contemporană, iar simbolurile naţionale stau la loc de cinste.
 
Mi se pare un restaurant cinstit, cu un bun raport calitate/preţ, este constant, „la vedere“ - ştii bine ce primeşti şi nu ai parte de surprize. Meniul cuprinde preparate cu specific românesc care te fac să-ţi plouă în gură. Puteţi servi ciorbă (9 - 13 lei), gustare (1 - 18 lei), preparate tradiţionale româneşti (18 - 50 de lei), bucate la grătar (2,5 - 19 lei), preparate din peşte (20 - 25 de lei) sau salate (3,5 - 8,5 lei), iar o cafea sau un suc costă 5 lei.
 
Mi-am comandat Tigaie din străbuni (25 de lei), ce conţinea cârnaţi de casă şi bucăţi de carne preparate şi păstrate la untură, cu mămăliguţă, brânză telemea şi castraveciori muraţi. Mâncarea a venit destul de repede şi avea un gust deosebit. Parcă am fost la bunica la ţară şi am mâncat ceva de casă făcut la ceaun, pe plită. Cine are bunici la ţară ştie despre ce vorbesc.
 
Am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. Nu m-au întrebat dacă plătesc sau nu cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi nu se fumează.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Casa Prahova funcţionează pe societatea Chivu SRL, care, potrivit Registrului Comerţului, are o notificare conform căreia s-ar afla sub urmărire penală. Firma a fost înfiinţată în anul 1991, are sediul în municipiul Constanţa şi se ocupă de „restaurante”.
 
Conform informaţiilor oferite de Registrul Comerţului în data de 22 aprilie, asociaţi în firmă sunt Cerasela Miron şi Nicolae Chivu, iar administratorul societăţii este Maria Dulama. Nicolae Chivu mai apare în Chivu N.N. Nicolae II şi în Dobrogea Coop Societate Cooperativp, iar Cerasela Miron nu mai figurează în nicio altă firmă.
 
Potrivit vrajitorul.eu, Chivu SRL a înregistrat la finele anului 2014 o cifră de afaceri de 173.376 de lei, o pierdere netă de 26.752 de lei şi opt salariaţi. La sfârşitul anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 109.494 de lei, o pierdere netă de 19.212 lei şi cinci salariaţi.

Informaţii utile 
Facebookwww.facebook.com/Casa-Prahova 
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.

Ti-a placut articolul?

Comentarii