Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Incendiu violent în județul Prahova! O persoană a fost rănită

ro

25 Sep, 2023 20:03 999 Marime text
foto cu rol ilustrativ: ISU BuzăuUn incendiu violent a cuprins în această seară o casă particulară in localitatea Alunis, județul Prahova. 

Potrivit ISU Prahova, ard generalizat 2 locuințe, un fanar și un autoturism. O a treia locuință a fost salvată de pompieri.

La fața locului acționează 23 de Subofițeri cu 4 autospeciale de stingere.

„A fost asistat medical de către un echipaj SAJ un bărbat de aproximativ 53 ani care prezintă arsuri pe membre și fata. Se deplasează la locație și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă pentru a veni în sprijinul echipajului medical prezent acolo. Suprafața aproximativă afectată este de 450 mp“ - au mai precizat reprezentanții ISU Prahova.


Alte două persoane cu atac de panica au fost asistate de echipajul SMURD. S-a deplasat la fata locului și o autospecială de primă intervenție și comandă cu un ofițer.

O victima care prezintă arsuri de gr I, II și III la nivelul feței, toracelui și a membrelor superioare a fost transportată la spital. 

UPDATE: 

La ora 20:08 incendiul a fost lichidat. Au fost afectate 4 locuințe, 6 anexe și 1 autoturism, o suprafață totală de aprox. 500 mp. 

„Au fost asistate medical 5 victime - 3 cu atac de panică, 1 intoxicat cu fum și un barbat in varsta de 53 ani cu arsuri pe 20% din suprafața corpului, care a fost transportat la UPU Ploiești. Celelalte victime au refuzat transportul la spital. 

Cauza incendiului este în curs de stabilire“ - au mai precizta reprezentanții ISU Prahova. 



Citește și: 

ConstanțaZece persoane, evacuate în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc de pe strada Gheorghe Marinescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii