Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radio Constanţa – vocea inconfundabilă a presei audio de calitate

ro

21 Jan, 2021 00:00 1658 Marime text

La 21 ianuarie 1990, Radio România Constanța, parte componentă a Societății Române de Radiodifuziune, emitea pentru prima oară în spațiul dobrogean.
 


Radio Constanța – „Radioul de la țărm de mare” și-a câștigat auditorii, în cei 31 de ani de existență, prin credibilitate, profesionalism, calitate și echidistanță.
 
Devenit un reper al informației imparțiale și la zi, Radio Constanța s-a impus în media dobrogeană prin oferta diversificată de emisiuni care acoperă toate componentele actualităţii din zonă.
 
Postul este, de asemenea, punctul de atracție al sezonului estival prin programul Radio Vacanța, care se transmite on air sau prin intermediul spectacolelor estivale de pe scena Vilei nr. 1 Mamaia, de aproape jumătate de secol.

Radio Vacanţa s-a aflat sub „jurisdicţia” Redacţiei emisiunilor pentru străinătate din cadrul Radioteleviziunii Române şi a fost creat, inițial, ca un instrument de propagandă pentru străinii aflaţi pe litoralul românesc. A devenit însă, în timp, extrem de popular în rândul tuturor ascultătorilor, care și-au identificat vacanța și relaxarea cu acest post de radio.
Radio Constanța are și o pagină de știri, www.radioconstanta.ro, unde cei care au ratat programele de pe unde ultrascurte, se pot pune la punct cu ultimele noutăți despre orașul de la malul mării, și nu numai.

Le urăm la mulți ani colegilor de la Radio Constanța, dorindu-le emisii tot mai bogate și mai ascultate, pe 100,1 FM!
 
 
Citește și:
 
Târgul Gaudeamus Litoral, ediţia a XI-a. Evenimentele celei de-a doua zile (galerie foto)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari