Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#DobrogeaDigitală Mesajul comisarului șef de poliție Laurențiu Cristian Cicu, directorul Gărzii de Coastă, de Ziua Dobrogei

ro

21 Nov, 2020 00:00 2740 Marime text

Comisarul șef de poliție Laurențiu Cristian Cicu, directorul Gărzii de Coastă a transmis un mesaj de Ziua Dobrogei.


Redăm mai jos mesajul:


Sunt născut în Constanța și am crescut aici. Pot spune astfel, că Dobrogea este acasă.


Pentru cei care ajung în Dobrogea, bineînțeles, aș recomanda să viziteze Delta Dunării, un loc frumos, cu multă liniște și cu mâncare bună.


Pot merge la Sulina, cel mai estic punct al României, poarta de intrare în Uniunea Europeană, acolo unde și Poliția de Frontieră este prezentă, asigurând supravegherea frontierei României, dar și a Uniunii Europene.


Desigur, Dobrogea este plină de istorie, tradiții și cultură și mai mult decât atât suntem norocoși prin faptul că avem Marea Neagră, făcând-o să fie astfel o destinație unică din țară.


Consider că dintre valorile dobrogenilor ar trebui menționate ospitalitatea, păstrarea tradițiilor și bineînțeles, faptul că aici locuiesc diferite etnii, ce trăiesc în deplină armonie şi îşi respectă, tradiţiile şi obiceiurile.


Având în vederea diversitatea locurilor din Dobrogea, dar și unicitatea lor, nu aș putea compara cu alt colț al lumii.



Le transmit dobrogenilor să fie mândri că fac parte din această minunată parte a țării, să păstreze istoria regiunii și să o transmită mai departe și urmașilor săi și, aș vrea să-i asigur că, Poliția de Frontieră, Garda de Coastă asigură supravegherea frontierei de stat, fiind în măsura să scoată în evidenţă, încă de la frontieră, adevărata imagine a statului de drept şi autentica democraţie şi civilizaţie a poporului român.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari