Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştefan Bănică jr., îşi sărbătoreşte ziua de naştere astăzi

ro

18 Oct, 2016 00:00 6132 Marime text
Fiul celebrului actor Ştefan Bănică, Ştefan Bănică jr., îşi sărbătoreşte ziua de naştere astăzi. Juratul „X-Factor” împlineştevârsta de 49 de ani.
 
Ştefan Bănică jr. este cântăreţ, actor de film şi de teatru, dar şi prezentator. Cariera sa muzicală a început în anul 1992, când a înregistrat albumul „Un actor, un rock’n’roll”. A interpretat primul rol în serialul „Eroii nu au vârstă”, în regia lui Mihai Constantinescu. A urmat serialul „Liceenii”, unde a jucat rolul unui adolescent romantic şi rebel, Mihai.
 
În anul 2004, artistul a fost distins cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D - „Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului”.
 
În plan personal, cântăreţul a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu, dar şi cu Andreea Marin, cu care are o fetiţă, Ana Violeta.
 
Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național în opt orașe din țară. Constănțenii vor avea parte de un concert incendiar cu Ștefan Bănică și invitații săi pe 21 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii