Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:55 26 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Bănică și soțul ei, Ștefan Lucian Mitrea, își modifică hotelul din Eforie Nord

ro

20 Jun, 2020 00:00 5062 Marime text
  • Cântăreața Andreea Bănică își modifică hotelul din Eforie Nord
  • Firma Vip Booking SRL este controlată de artistă și de soțul ei
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a oferit răspunsul la solicitarea pentru emiterea avizului de mediu pentru un proiect imobiliar care urmează a fi modificat de firma controlată de cunoscuta artistă de muzică ușoară Andreea Bănică și de soțul acesteia, Ștefan Lucian Mitrea.
Investiția la care facem referire se află în localitatea Eforie Nord, județul Constanța, fiind vorba de un hotel de 3 etaje, aflat în construire. Firma artistei dorește supraetajarea cu un etaj al imobilului.

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare „nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „modificare proiect în timpul execuției autorizat cu AC nr.127/24.05.2018- hotel apartament S+P+3E cu parter comercial, amenajare și împrejmuire teren, prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața construită desfășurată” propus a fi amplasat în oraș Eforie Nord, str. T.Vladimirescu, nr.46, titular: Vip Booking SRL, cu adresa în oraș Pantelimon, județul Ilfov.
 

Despre Vip Booking SRL

Firma VIP Booking SRL a fost înfiinată în anul 2020, cu sediul social în oraș Pantelimon, pe șoseaua Cernica. Firma provine din schimbarea sediului în alt județ, având un alt număr de înmatriculare, existența ei fiind încă din anul 2018. Capitalul social subscris este de 200 de lei.

Ștefan Lucian Mitrea este unul dintre asociații firmei, cu o cotă de participare de 95%, care are și rol de administrator, iar restul de 5% aparțin artistei Andreea Bănică.
Obiectul de activitate principal al firmei este de „ Activităţi de interpretare artistică (spectacole)”. În anul 2018, firma a raportat 3 angajați, la un profit de 383.477 lei și un profit de 353.976 lei.
 

Citește și

Interpreta Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian Mitrea, investesc în imobiliare la Eforie Nord. Iată ce vor să construiască! (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii