Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:30 22 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa de Cultură Constanţa pune în centrul atenţiei femeia, la început de martie. Holograf, Ştefan Bănică şi Tudor Gheorghe, prezenţi

ro

23 Feb, 2019 00:00 1227 Marime text
Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa anunţă un start al primăverii special conceput pentru femeie. Perioada cuprinsă între 1 şi 8 martie este dedicată femeii, după cum precizează directorul instituţiei, Gheorghe Ungureanu.
 
Astfel, la data de 1 martie, trupa Holograf va urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa, unde va susţine un spectacol de zile mari. Muzica acestora a traversat generaţii, hiturile lor sunt decor pentru poveştile de iubire ale părinţilor şi copiilor, o performanţă la care visează orice artist. Spectacolul va începe la ora 19.30, iar biletele au avut preţurile de 139, respectiv 179 de lei. Directorul Gheorghe Ungureanu anunţă că Holograf va concerta cu casa închisă, bilete fiind epuizate.
 
După doi ani, Ştefan Bănică Jr. revine pe scena Casei de Cultură Constanţa pentru a bucura sexul frumos. Pe data de 5 martie, artistul aduce show-ul „Te iubesc, femeie” la Constanţa. Concertul lui Ştefan Bănică Jr. le este dedicat în mod special doamnelor şi domnişoarelor, fiind un regal al emoţiilor. Cântăreţul va face o selecţie a celor mai frumoase melodii de dragoste compuse şi interpretate în întreaga sa carieră. Biletele au preţuri de 80, 120, 150, respectiv 250 de lei.
 
Nu în ultimul rând, pe 8 martie, Tudor Gheorghe va concerta la Casa de Cultură Constanţa. Concertul cuprinde versuri atent selecţionate din cultura poetică autohtonă, fiind o odă inestimabilă femeilor şi un instrument moralizator pentru bărbaţii care vor descoperi secretul iubirii femeii. Acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra şi Corul Concertino din Chişinău, sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu. Preţul unui bilet este 180 de lei, iar spectacolul va începe de la ora 19.00.
 
Din programul acelei perioade nu va lipsi teatrul, detalii putând fi găsite la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa, de unde pot fi achiziţionate bilete pentru toate spectacolele din luna martie.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii