Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reguli de stil pentru tinutele cu blugi

ro

20 Sep, 2013 09:25 3932 Marime text
Blugii sunt cei mai populari pantaloni, dar nu toata lumea stie sa-i poarta cu stil. Iata cu ce sa-i combini pentru a arata mereu impecabil in denim!

5 reguli asa ASA DA

1. Jeansii rupti "fac casa buna" cu elementele army (haine kaki, maro, crem, gri, cu buzunare, butoni sau epoleti), dar asorteaza-i la incaltaminte cu tocuri sau platforme.

2. Cand porti jeansi cu croiala masculina si tenisi, asorteaza un top cat mai feminin (mulat, colorat, cu imprimeuri grafice sau florale etc).

3. Cand porti pantaloni scurti din denim, alege un top care sa nu lase la vedere prea multa piele. Sau, daca topul este scurt, deasupra buricului, sa fie larg si fluid.

Citeste si: Casual

4. Adopta un look androgin modern, asortand jeansi evazati intr-o singura culoare cu o camasa neaparat alba.

5. Jeansii trei sferturi arata foarte bine in combinatie cu o pereche de balerini simpatici, colorati sau cu diferite aplicatii - catarame, tinte, flori etc.

5 reguli asa ASA NU

1. Nu purta fusta scurta (din blugi sau orice alt material) cu un top scurt si decoltat. Indiferent ce tinuta alegi, pune-ti intotdeauna in valoare o singura parte a corpului.

Citeste si: Tineresc

2. Nu alege un top larg si drept, daca porti jeansi mai largi pe picior - iti vei ascunde toate formele.

3. Nu purta incaltaminte cu varful rotunjit la jeansi bootcut. Nici topurile largi nu sunt o alegere buna pentru acest tip de pantaloni.

5. Nu purta topuri largi si lungi cu jeansi skinny daca esti miniona. Te vor face sa pari "indesata", chiar daca ai incaltaminte cu toc inalt.

6. Nu combina jeansii tip "boyfriend"cu un maiouri lalai - vei avea un look neingrijit si lipsit de feminitate.

Citeste si: Office

Sursa: cosmopolitan.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii