Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele mai şic 5 haine de toamnă

ro

17 Sep, 2013 11:15 4695 Marime text
Aceste piese vestimentare au un dublu avantaj: le poti adapta si pentru garderoba de iarna! Iata care sunt hainele de toamna pe care ar trebui sa le incluzi in stilul tau:

Puloverul cu maneca scurta
Puloverul cu maneca scurta este articolul vestimentar perfect pentru tranzitia intre anotimpuri. In zilele mai insorite de toamna poate fi purtat asa cum e, iar in zilele mai reci poti sa-l combini cu bluze subtiri sau camasi pe dedesubt.

Citeste si: Casual

Fusta creion
Este o piesa vestimentara extrem de versatile, pentru ca poate fi purtat atat la un outfit de zi, cat si la unul de seara. Pentru un look office poate fi completata cu o camasa, iar pentru o tinuta de seara cu un top din satin sau care imita satinul. Fusta creion cu talie inalta este cea mai eleganta si feminina varianta. Un sfat important: poarta bluza sau topul pe sub fusta, pentru a evita un look dezastruos!

Jacheta de tranzitie
O jacheta superba cu taietura clasica din material nici prea gros, nici prea subtire este perfecta pentru primavara si toamna. Iarna in schimb, o poti purta la birou sau la intruniri in care este impus un cod vestimentar business.

Citeste si: Office

Bluza colorata
Bluzita colorata este perfecta pentru a scoate din anonimat tinutele monocrome. Pe timp de toamna si iarna, o poti purta cu o jacheta sau cu un cardigan.

Camasa in carouri
Camasa in carouri este ideala pentru tinutele casual. O poti purta oricum: cu jeansi sau pantaloni din stofa, cu tocuri sau ghete. Poti alege una discreta si simpla, sau poti purta una mai viu colorata. Pentru zilele mai friguroase, o poti combina cu un cardigan tricotat.

Citeste si: Elegant

Sursa: cosmopolitan.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii