Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop pe teme de matematică la Universitatea Ovidius

ro

30 Oct, 2012 14:20 1566 Marime text

Facultatea de Matematică și Informatică  din cadrul Universității „Ovidius”, în colaborare cu Institutul de Statistică Matematică și Matematică Aplicată  al Academiei Române, București, va organiza în perioada 1 - 4 noiembrie 2012, cea de-a IX-a ediție a workshop-ului„Modelarea Matematică a Mediului și problemele științei vieții” (Mathematical Modeling of Environmental and Life Sciences Problems).
Manifestarea oferă cadrul pentru a prezenta cele mai recente rezultate din domeniul teoriei, aspecte numerice și experimentale ale mediului și științei vieții și pentru crea o punte de legătură între cercetări și aplicarea lor concretă.
Workshop-ul se desfășoară pe secțiuni - aplicarea matematicii în procese de difuzie și știința materialelor, modelarea și simularea proceselor bio-geo-chimice, reconstrucția și procesarea imaginilor, algoritmi numerici în probeme de optimizare liniară, la care participă specialiștii implicați în conceperea, dezvoltarea și aplicarea unor modele matematice și a software-ului de calculator legate de probleme ale științele vieții și de mediu.
Lucrările conferinței debutează pe data de 2 noiembrie 2012, la ora 9.00, în sala E8, etajul 1, la sediul Universității „Ovidius”  din Bd. Mamaia nr. 124.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii