Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta Klaus Iohannis a făcut o "declarație instituțională" când a zis că vrea un guvern PNL

ro

25 Jan, 2015 22:09 1389 Marime text
Premierul Victor Ponta a declarant, în această seară, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că este sigur de menținerea actualei majorități parlamentare și că președintele Klaus Iohannis a făcut o "declarație instituțională" atunci când a afirmat că dorește să lucreze cu un guvern PNL și cu un alt premier.

"Până acum, într-o lună de eforturi mediatice și politice importante, s-au strâns domnul Vanghelie cu domnul Geoană, pe care oricum nu prea e numărat la noi, ca să fiu foarte sincer, știu că nici nu au votat vreunul dintre ei direct sau prin reprezentanți în 15 decembrie. Pe 15 decembrie am cerut un vot de încredere, am primit 377 de voturi, împotrivă au fost 143 și dincolo de câteva foarte mici permutări cred că e o majoritate solidă care va guverna până la alegerile parlamentare", a spus Ponta, la Antena 3.

Referitor la afirmațiile președintelui Klaus Iohannis cu privire la faptul că își dorește un nou prim-ministru și un guvern PNL, Ponta a susținut că președintele a făcut "o declarație instituțională".

"Eu am văzut ce a declarat dl Iohannis și mai departe... ce își doresc unii jurnaliști care îl intervievau nu are nicio legătură cu declarațiile. A făcut o declarație instituțională, foarte clară. A zis: nu e treaba președintelui să schimbe majorități și slavă Domnului că a zis acest lucru", a precizat premierul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii