Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victimele accidentului de la Rafinăria Petromidia au fost transportate la București

ro

23 Aug, 2016 06:53 3134 Marime text
 
În această noapte, cei patru pacienți cu arsuri, au fost transportați la București, la Spitalul de Arși.
 
Potrivit medicului Claudia Diana Tatarici de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța transportul s-a efectuat cu două autospeciale pentru victime multiple însoțite de personal SMURD.

Ce spun oficialii Rompetrol despre accidentul de ieri
Reprezentanții de la Rompetrol au transmis ieri un comunicat privitor situația incidentului izbucnit la rafinăria Petromidia Năvodari. Mai jos puteți citi comunicatul integral.
„În cursul acestei zile, în jurul orei 18.00,pe platforma Petromidia a avut loc un incident în zona instalaţiei de distilare în vid.În acest moment, incendiul a fost neutralizat, iar zona incidentului a fost pusă în siguranţă. Pentru neutralizarea incendiului au intervenit echipajele de pompieri ale rafinariei Petromidia, alături de cele de la Inspectoratul de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa si de la Staţia de Pompieri Midia-Năvodari. În timpul incidentului au fost rănite 4 persoane. În acest moment cei patru se află la spital sub supraveghere medicală. La nivelul companiei s-a constituit o echipă formată din specialişti şi a fost demarată o anchetă oficială pentru determinarea cauzelor care au dus la acest incident. Reprezentaţii companiei sunt în legatură directă cu colegii afectaţi şi cu familiile lor şi le acordă tot strijinul necesar. În acest moment, orice pericol a fost îndepărtat. Instalaţia afectată este oprită, activitatea rafinăriei fiind redusă.”
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii