Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vandalism într-unul din noile autobuze RATC! Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere (video)

ro

15 Jan, 2019 15:33 6894 Marime text
Regia Autonomă Transport în Comun Constanța face apel la spiritul civic al cetățenilor ca urmare a actelor de vandalism înregistrate și în autobuzele noi.
         
Ieri, un puști grăbit a urcat în mijlocul de transport în comun, s-a așezat pe primul scaun liber, a scos un marker din buzunar și a mâzgălit pervazul. Totul a fost surprins de camerele de luat vederi din noile autobuze achiziționate de Primăria Municipiului Constanța.
         
Pentru a proteja identitatea minorului imaginile au fost procesate, dar întregul pachet filmat cu cele 8 camere interne și externe, va fi înaintat de către reprezentanții R.A.T.C. poliției, pentru identificarea persoanei și stabilirea sancțiunii.
         
Pe lângă pagubele rezultate din înlocuirea pieselor distruse sau deteriorate, R.A.T.C. înregistrează pierderi şi în urma imobilizării autobuzelor.
         
”Vă rugam să nu tolerați distrugerea sau vandalizarea autobuzelor și să anunțați conducătorul auto. De asemenea, vă încurajăm să sunați la dispeceratul Direcției Generale de Poliție Locală la telefoanele 0241 484 205 sau 0799 606 142 (WhatsApp), la dispeceratul R.A.T.C. sau la numărul călătorului 0241 694 960”, anunță RATC Constanța.
        



Sursă video: Facebook/ Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Anonim 16 Jan, 2019 06:21 Ma uit la comentarii, este un copil, nu este vina lor si a societatii in care traim, politia locala ar putea da un exemplu nu sa vaneze oameni si masini in parcari fara sms, daca ar mege in scoli licee si chiar universitati sa tina un discurs cu elevi si studenti despre educatia Civica si comportament civilizat in societate,din partea profesilor si directorilor de scoli pt care cred ca ar mai fi un respect. Nu pedepe aspre cum mai comenteaza altii, prin vorba buna si explicare situatii de comportament in viata cred ca se mai poate face ceva.