Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident în Constanţa. Un biciclist implicat într-un eveniment rutier între Dacia şi parcul Tăbăcărie

ro

14 Jun, 2014 17:57 2645 Marime text
Accident rutier pe bld. Al. Lăpuşneanu între City Park Mall şi Dacia. Poliţiştii constănţeni spun că un biciclist s-a dezechilibrat şi a căzut. 
Update 1: Potrivit lucrătorilor Serviciului de Ambulanţă JudeţeanConstanţa, celui care se afla pe bicicletă i-a fost acordat primul ajutor, acum aflându-se în afar oricărui pericol. Aceştia susţin că bărbatul era în stare de ebrietate atunci când s-a întâmplat incidentul.
Update 2: Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au declarat că astăzi, „în jurul orei 17.28, G. D., un bărbat în vârstă de 31 ani din satul Siminoc, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus o bicicletă pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa, dinspre strada Soveja către bulevardul Tomis. Odată ajuns la trecerea de pietoni din dreptul Pieţei Tomis III, a oprit pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversare, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a sa“.      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii